Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

McDonald's bez hranolek a hamburgerů? Fast food chystá velký krok

McDonald´s
McDonald´s
Foto: Adam Mráček / INCORP images

Paříž- Jeden z nejrozšířenějších fast foodů na světě se rozhodl k velkému kroku. Otevřel restauraci, kde si nezakoupíte burger, který McDonald's proslavil po celém světě.

McDonald's je kolem nás už od roku 1955. Do roku 1958 prodal v Americe okolo 100 milionů hamburgerů a pak se rozšířil do celého světa. "Jsme hrdí na naši historii, jako jsme hrdí na naše burgery," řekl mluvčí McDonaldu.

Ale nová prodejna v Paříži je nebude prodávat vůbec - žádný Big Mac a hranolky, nebo mléčné koktejly. Nenajdete tu ani slavné nuggetky.

McDonald's už delší dobu prodává také saláty a má po světě v restauracích i oblíbené kavárny McCafé.Tato kavárna je ale první, která nebude vůbec burgery prodávat! Kavárna bude nabízet například sendviče, koláčky a dorty a samozřejmě také kafe, smoothie a jiné nápoje.

Každý z nového konceptu radost nemá. Někteří lidé si myslí, že by měl McDonald's nabízet burgery všude. Až čas ukáže, jestli se nový koncept uchytí a dostane se i do Česka.

Témata:  McDonald's Francie restaurace

Aktuálně se děje

17. května 2024 21:44

Zelenskyj podepsal zákon umožňující odsouzeným sloužit v ukrajinské armádě

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj podepsal zákon, který umožňuje některým kategoriím odsouzených sloužit v ukrajinské armádě. Informovala o tom agentura Reuters s odkazem na údaje z webové stránky ukrajinského parlamentu.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy