Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesné: Donutili dívku svléknout se na ulici, pak si ji natočili

Bulharsko
Bulharsko
Foto: Pixabay

Sofia - Doslova očistcem si musela projít čtrnáctiletá dívka, pro kterou si skupina tyranů připravila opravdu odporné ponížení. Dívku donutili za bílého dne na ulici ke striptýzu a ještě si všechno natáčeli.

Oběti otřesné šikany je čtrnáctiletá bulharská dívka, kterou místní média identifikují pouze iniciálny A. G. Tu skupina vrstevníků donutila, aby se na ulici v Sofii svlékla.

Video dívky v krátkých džínových kraťáscích a černém topu se objevilo i na sociálních sítích. Na záběrech je vidět, jak trapitelé dívku vyzývají, aby se svlékla.

Když vyděšená teenagerka odmítne, je sražena na zem. Až potom se nátlaku podvolí a neochotně se svléká, zatímco skupina trapičů se jí vysmívá a vše natáčí.

Podle britského Sunu je iniciátorem nechutné šikany jistý Boris Mincev. Tomu je sice teprve patnáct, ale už je známá firma - zrovna nedávno se připletl do rvačky na nože na jedné ze sofijských diskoték.

Nechutný případ už samozřejmě vyšetřuje policie.

Témata:  Bulharsko násilí

Aktuálně se děje

1. května 2024 14:50

Rusko oznámilo, že zaútočilo na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy