Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Sousedé si stěžovali na zápach. Policie odhalila hrůzné tajemsví

Indie, ilustrační foto
Indie, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Dillí – Indka už před rokem hlásila, že se její manžel ztratil. Sousedé si časem začali stěžovat na zápach, který z jejího domu vychází. Když se na místo dostavila policie, zjistila, že se muž neztratil, ale že celou dobu ležel zakopaná v mělkém hrobě ve svém domě.

Hodně velké překvapení čekalo na obyvatele jednoho z indických měst v okrese Raipur Chhattisgarh v severní Indii. Ti si stěžovali na zápach vycházející z jednoho z místních domů. Situace byla až tak špatná, že lidé zavolali policii. Ta zjistila, že smrad pochází z rozkládajícího se těla.

Dům, ze kterého zápach vycházel, patří ženě jménem Manpreet Singhová (40) a jejímu muži Rajvinderovi (45). Indka přiznala, že její muž zemřel už před rokem a že ho zakopala pod podlahu svého domu.

Policistům řekla, že jej nezabila, ale že neměla dost peněz na jeho pohřeb. Proto se těla zbavila sama. Z těla za rok zbyla jen kostra. Server Daily Mail, který zprávu přinesl podotkl, že tradiční sikhský pohřeb je poměrně drahý.

Témata:  Indie

Aktuálně se děje

1. května 2024 12:13

Češi v EU: Největší nespokojenost panovala v roce 2016

V dobách migrační krize v roce 2016 panovala největší míra nespokojenosti s členstvím Česka v Evropské unii, kdy nebylo spokojeno 65 procent Čechů. Naopak největší spokojenost byla zaznamenána kolem českého předsednictví v roce 2009, kdy bylo spokojených 69 procent obyvatel.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy