Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Londýně ubil Čecha, před soudem se bude zpovídat v březnu

Soudy, ilustrační fotografie
Soudy, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn – Muž, který před několika dny v Londýně umlátil českého občana, půjde před soud v březnu. Uvedl to list East London Advertiser.

Soud v Londýně dnes stanovil začátek procesu na 20. března s devětadvacetiletým mužem obviněným z nedávné vraždy českého občana v britské metropoli. Raymond Sculley byl zatčen minulý pátek spolu se dvěma mladíky ve věku 19 a 16 let - tato dvojice byla později propuštěna na kauci.

Jednatřicetiletý Čech Zdeněk M. Se podle vyšetřovatelů nepohodl minulou středu večer v restauraci Perfect Fried Chicken na ulici East India Dock nedaleko svého bydliště se skupinou mladíků. Ti si pak na něj počkali venku a surově ho napadli. Posmrtné ohledání podle listu Evening Standard ukázalo, že Čech zemřel v důsledku silného krvácení způsobeného několika ranami do hlavy.

V katolickém kostele ve východolondýnské čtvrti Poplar, kde se tragédie stala, se v sobotu uskuteční mše k uctění památky zavražděného.„Můj bratr byl velká osobnost s velkým srdcem," řekla dnes Evening Standard sestra zavražděného, která na bohoslužbu přiletěla.

Témata:  Velká Británie vražda soudy

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 11:40

Počasí: Meteorologové nadále varují před nočním mrazem v Česku

Každým dnem se blíží očekávané oteplení, ale před námi jsou ještě alespoň dvě mrazivé noci. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) ve středeční výstraze upozornil, že v noci na čtvrtek a na pátek klesnou teploty pod nulu. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy