Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Luxusní dovolená skončila tragédií: Sestry zemřely v jedné posteli a nikdo neví jak

Dovolená, ilustrační fotografie
Dovolená, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

New York - Sestry Annie a Robin Korkkiové vyrazily na luxusní dovolenou do vily na Seychelách. Domů se už ale nikdy nevrátily. Co přesně se stalo dosud nikdo neví.

Annie Korkkiová (†37) pracovala pro firmu JP Morgan Chase v Denveru. Její sestra Robin Korkkiová (†42) se živila jako obchodnice v Chivagu. Obě se rozhodly udělat si zaslouženou dovolenou a vyrazily do luxusního letoviska na Seychelách.

V cestování přitom nebyly nováčky. Obě byly zkušené cestovatelky a na Seychely dorazily 15. září, přičemž původně měly odletět zpět do Spojených států 22. září. Rozhodly se ale zůstat a prodloužit si pobyt ještě o další dva dny.

Hotelový personál, ale začal 22. září v dopoledních hodinách pociťovat, že je něco v nepořádku. Dveře vily byly zamčené nikdo neotevíral. Personál hotelu Maia Luxury Resort and Spa proto zavolal policii s tím, že ani jedna ze sester nevychází z pokoje ani neotevírá.

Policisté obě ženy v pokoji našly, byly ale bez známek života a na místě byly prohlášeny za mrtvé. Obě přitom ležely v jedné postely a vyšetřovatelům se dodnes nepodařilo najít žádnou zjevnou příčinu smrti ani jedné z žen.

Podle serveru mirror.co.uk nebyly na místě patrné žádné stopy násilí. Policejní mluvčí Jean Toussaint uvedl, že vila nejevila ani známky vloupání či poškození a zásah zvenčí je tedy vyloučen. Podle personálu během dne obě ženy pouze popíjely alkohol a večer odešly do svého pokoje.

Jako jednu z možných příčin uvádí policie předávkování. Z vily totiž byly odebrány léky, které budou podrobeny analýze.

Témata:  dovolená cestování ženy

Aktuálně se děje

10. května 2024 8:44

Německo zvažuje proti Izraeli stejné kroky jako USA

Německý ministr obrany Boris Pistorius uvedl, že Berlín zvažuje podobné kroky jako Spojené státy, které pohrozily zastavením dodávek zbraní Izraeli, pokud by izraelské jednotky začaly s rozsáhlou operací ve městě Rafah na jihu palestinského Pásma Gazy.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy