Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Romská svatba jak má být. Za takovou by se nestyděla ani královská rodina

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Bratislava - Romská svatba z Michalovců na východě Slovenska, při které nevěstu zasypávali zlatem i bankovkami v hodnotě 500 eur, vyvolala na internetu bouřlivé reakce.

"Za tak luxusní svatbu by se asi nestyděla ani britská královská rodina," usoudil server Sme.sk o sňatku Evy (19) a Lukáše (20). Nevěsta měla drahou róbu, stoly se prohýbaly pod lahůdkami, alkoholu byly hektolitry, nechyběla předlouhá bílá svatební limuzína a svatebčanům vyhrávali muzikanti z Maďarska a Británie.

Nevěsta Eva snila o tom, že bude mít stejné šaty, jaké jednou viděla na modelce Andree Verešové. Sen jí splnila módní návrhářka Natasha Azaryi. Róba, zdobená zlatou krajkou, stála podle tisku 3500 eur (asi 95.000 Kč). Na stejnou sumu prý vyšly střevíčky, doplňky a šperky. A vše korunovala zlatá korunka na hlavě nevěsty za další tři tisícovky eur. Ženich měl na míru ušitý bílý oblek za 1500 eur.

Mladý pár slavil ve společnosti svých nejbližších. Těch bylo asi 80 a slavilo se čtyři dny. Podle ženichova tchána, devětatřicetiletého Romana, svatba stála 35.000 eur (asi 946.000 Kč).

Témata:  romové Slovensko svatba

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 17:20

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí 10 samohybných houfnic Bohdana na podvozku Tatra

Ukrajinské zbrojovky tento měsíc poprvé vyrobí deset ukrajinských samohybných houfnic Bohdana a v následujících měsících toto množství ještě vzroste, uvedl dnes na sociálních sítích ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy