Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Lhářky, mám důkazy: Trump se prý nikdy nesetkal se ženami, jež ho obviňují ze sexuálního obtěžování

Donald Trump
Donald Trump
Foto: Reprofoto YouTube

New York - Republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump nadále tvrdí, že se nikdy nesetkal s ženami, které ho obviňují ze sexuálního obtěžování.

"Nenávistná tvrzení" o jeho nepřístojném chování jsou podle něj absolutně lživá. Podle Trumpa není náhodou, že jeho soupeři řadu let mlčeli a s obviněním přišli až měsíc před prezidentskými volbami.

Po kompromitujícím videu z roku 2005, v němž si newyorský magnát jako celebrita osobuje právo osahávat a líbat cizí ženy, se ve čtvrtek objevila svědectví čtyř Američanek, které republikánského kandidáta viní z nemravností. Ten obvinění rozhořčeně odmítá.

Skandálu využívá Clintonová s podporou současné americké první dámy Michelle Obamové.

Trump ve čtvrtek na shromáždění na Floridě obvinil z nepřátelské kampaně svou demokratickou soupeřku Hillary Clintonovou a "spolupachatelská" média. Svým stoupencům slíbil, že bude své kritiky žalovat a že předloží důkazy o "strašlivých lhářkách", které ho obviňují z nepravostí.

Témata:  Donald Trump USA sexuální obtěžování

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy