Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Netradiční případ: Muž sexuálně zneužíval své dcery, psa a kuřata

Austrálie
Austrálie
Foto: Pixabay

Adelaide – Velmi netradiční případ řešil australský soud ve městě Adelaide. Muž (27) byl obviněn za znásilnění své dcery, nevlastní dcery, rodinného psa a kuřat. Informuje o tom server Daily Mail s odkazem na australská média.

Podle serveru ABC muž sexuálně napadl svou tříletou dceru a dlouhodobě obtěžoval i svou nevlastní dceru, kterou měl zneužívat od jejích devíti až do jedenácti let. Ve středu byl za svoje činy uvězněn, a přestože jsou jeho činy podle médií „odporné", je možné že se na svobodu dostane za méně než tři roky.

Kromě dvou dívenek se podle soudu muž pokusil o sex s kuřaty a s rodinným psem. Sedmadvacetiletý obviněný u soudu přiznal, že byl sám jako dítě zneužívaný a že už tenkrát měl „sexuální kontakt" se psy.

Podle zprávy psychologa má obvinění „pokřivené" postoje" a navíc byl „povzbuzený protiprávností svého sexuálního chování". To, že zneužíval svou dceru a nevlastní dceru přiznal v dopise jeho tehdejší manželce, která vše oznámila na policii.

Muž, jehož jméno nebylo uvedeno, pak vše znovu přiznal na policii a navíc se doznal ke dvěma případům zoofilie, dlouhotrvajícímu pohlavnímu zneužívání dítěte a nemravnému jednání.

Zničená matka ve svém prohlášení k případu uvedla, že její děti nikdy nic špatného neprovedly. „Mé krásné nevinné děti si jistě nikdy nezasloužily tak strašlivé násilí na jejich tělech a srdcích," řekla.

Muž byl ve středu odsouzen na šest let a sedm měsíců, díky doznání si ale může za mřížemi strávit jen tři a půl roku. Část trestu už si odseděl ve vazbě, což znamená, že může být propuštěn za necelé tři roky.

„Zneužil jste a zradil jste tím nejzávažnějším způsobem svou pozici otce dětí, abyste uspokojil své abnormální sexuální touhy," uvedl při vynesení verdiktu soudce okresního soudu Paul Muscat. „Víte, že teď musíte zaplatit."

Soudce zneužívání označil za „nepřirozené hrubé a znepokojující". Muž souhlasil se stanovením doby, po kterou nemůže kontaktovat svou rodinu, a s léčbou, která by měla vést k potlačení jeho touhy.

Dodal, že některým se může zdát verdikt mírný, ale jde prý o výsledek mužova přiznání, výčitek a silné motivace se léčit. „Pachatelé by měli být podporováni, aby šli s pravdou ven a přiznali se ke své trestné činnosti," dodal.

Témata:  Austrálie sexuální zneužívání děti soudy

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy