Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

VIDEO: S námi bude Amerika zase sexy. Trump s červenýma očima baví New York

V New Yorku se objevila Trumpova figurína
V New Yorku se objevila Trumpova figurína
Foto: YouTube

New York - Obyvatelé New Yorku mají novou zábavu. Mluvící figurínu republikánského kandidáta Donalda Trumpa v budce se skleněnými stěnami.

Se zářícíma rudýma očima slibuje jako nějaký věštec předpovědět americkou budoucnost. Pronáší ale nejrůznější nesmysly tvořené částečně i ze slepenců z projevů skutečného Trumpa. A nechybí ani šťavnatá sprostá slova.

Budku staví skupina místních umělců na různá frekventovaná místa a pozdvižení vyvolala před Trumpovým newyorským hotelem, jehož zaměstnanci byli z její přítomnosti dost překvapení. 

"Podívejte se na mou křišťálovou kouli a uvidíte budoucnost Ameriky. Moje světové summity na Bahamách budou plné exotických dívek. Všechny ženy nejsou čubky, jenom ty tlusté a ty odporné. Nebojte se. V budoucnu, až budu prezidentem, něco uděláme pro to, aby se to změnilo. S námi bude Amerika zase sexy," říká například figurína.

Témata:  Donald Trump zajímavosti

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy