Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Krvavá odplata: Migrant na ulici sexuálně napadl ženu. Od kolemjdoucích dostal brutální výprask

Turecko, ilustrační foto
Turecko, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Mersin (Turecko) – Migranti neobtěžují ženy pouze v Evropě, jak dokládá příběh z Turecka. Uprchlík ze Sýrie, který se pokusil dotknout jedné z tamních žen, to za svou troufalost pořádně schytal. Informuje o tom server Express.

Syrský migrant Omar Monda byl v Turecku brutálně zmlácen poté, co se nevhodně dotkl pětadvacetileté ženy. K incidentu došlo přímo na ulici v tureckém Mersinu. Žena poté, co se jí muž pokoušel osahávat, začala křičet, čímž upoutala pozornost kolemjdoucích.

Záběry, které natočil jeden z přihlížejících, ukazují, že se k němu ihned vydali dva přihlížející, kteří migranta napadli. Poté, co ho pořádně zbili, jej nechali neschopného pohybu ležet na ulici.

Nad Syřanem se slitoval jeden z tamních obchodníků, který mu přinesl vodu. Mohlo by se zdát, že uprchlíkovo utrpení skončilo – opak však byl pravdou. Informace o incidentu se rychle rozkřikla po celé oblasti, kvůli čemuž se objevil další muž, který Mondemu uštědřil druhý výprask.

Kopem srazil migranta opět na zem, pak ho ještě dvakrát kopl do hlavy. Krátce poté na místo dorazila policie, které Mondeho zatkla, protože na něj žena mezitím podala formální stížnost.

Poté, co byl zadržen, stanul Syřan u místního soudu, kde byl usvědčen ze sexuálního napadení a poslán do vězení. Vyšší soud ještě určí délku jeho trestu.

Oficiálně v Mersinu žije 167.000 syrských uprchlíků, ale místní obyvatelé tvrdí, že jejich skutečný počet je vyšší než 300 tisíc. Některé oblasti jsou prý zcela ovládány syrskými obyvateli a podnikateli.

Témata:  Turecko uprchlíci

Aktuálně se děje

1. května 2024 14:50

Rusko oznámilo, že zaútočilo na štáb operačního velení ukrajinských ozbrojených sil

Rusko podle tamních médií dnes oznámilo, že jeho armáda provedla útok na štáb operačního velení jižního uskupení ukrajinských ozbrojených sil. Informaci zveřejnilo ministerstvo obrany v Moskvě v souvislosti s průběhem války proti Ukrajině, Kyjev zatím tuto zprávu nekomentoval.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy