Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dívka má gigantická prsa. Zasekla se s nimi ve vaně

Žena, ilustrační fotografie
Žena, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Londýn - Jedenadvacetiletá britka Kya Granito trpí opačným problémem, než většina mladých dívek. Zatímco ony si mnohdy přejí co nejbujnější poprsí, Kya si jej nutně potřebuje nechat zmenšit.

Kya má v současnosti velikost košíčků 85J. To samo o sobě vypovídá o tom, že její poprsí je neúměrně velké jejímu mladému tělu a způsobuje ji řadu problémů. Podle listu Daily Mail si musí velmi často kupovat nové oblečení a má problém na sebe vůbec nějaké sehnat.

Trpí také sužujícími bolestmi zad. "Jde i o sebevědomí. Připadám si jako příšera," popisuje Kya svoje trápení. Má problém najít správnou velikost podprsenky a když nějakou sežene, za pár týdnů potřebuje ještě větší.

Kvůli svému obřímu poprsí dokonce jednou uvízla ve vaně. "Nedokázala jsem se vlastní silou zvednout. Prsa mě držela ve vaně jako závaží. Ale doktoři tvrdí, že mě má prsa neohrožují na životě," stýská si dívka.

Lékaři její problémy evidují, nepovažují je ale za život ohrožující. Pojišťovna jí proto operaci na zmenšení prsou neproplatí a dívka je nucena sehnat peníze sama.

Z platu uklízečky si to ale nemůže dovolit. Uspořádala proto veřejnou sbírku a shání peníze přes internet. Potřebuje sehnat 8000 liber, za prvních pět dní jí ale lidé poslali pouze desetinu potřebné částky.

Témata:  ženy Velká Británie

Aktuálně se děje

1. května 2024 9:25

Polsko odmítlo chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do armády

Polsko nebude chránit Ukrajince, kteří se vyhýbají odvodům do ozbrojených sil, uvedl v úterý náměstek polského ministra zahraničí Andrzej Szejna. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy