Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trump popřel zprávy, že bude producentem americké reality show. Je to směšné, tvrdí

Donald Trump
Donald Trump
Foto: Reprofoto YouTube

Washington - V médiích se objevila zpráva, že se Donald Trump i po nástupu do úřadu amerického prezidenta bude věnovat televiznímu byznysu a produkovat úspěšnou reality show The Apprentice (Učedník). Ten to dnes popřel.

Americká média citovala mluvčí tvůrce pořadu Marka Burnetta, která ve čtvrtek uvedla, že Trump bude i nadále výkonným producentem pořadu, jenž se bude vysílat od začátku ledna. Bývalý moderátor této show se prezidentského úřadu ujme 20. ledna.

V pátek se k Trumpově roli vyjádřil i herec a někdejší guvernér státu Kalifornie Arnold Schwarzenegger, který bude pořad moderovat. Podle něho by nebyl problém, kdyby byl Trump zároveň prezidentem a producentem.

"Nebudu tomu věnovat žádný čas," napsal dnes Trump s tím, že jediná souvislost mezi ním a pořadem je podíl, který v něm vlastní. Zprávy, že se bude i jako prezident věnovat produkci pořadu, označil za "směšné a vymyšlené".

Témata:  Donald Trump USA reality show

Aktuálně se děje

6. května 2024 18:12

Egyptské úřady: Hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený

Egyptské úřady oznámily, že hraniční přechod v Rafahu na jihu Pásma Gazy zůstává otevřený pro humanitární pomoc a pro průchody civilistů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy