Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Weinstein má na kontě další znásilnění, herečka se dodnes prý bojí

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixmac

Los Angeles - Herečka Annabella Sciorraová obvinila producenta Harveyho Weinsteina ze znásilnění. Ten už čelí podezření, že v minulosti sexuálně obtěžoval zhruba pět desítek žen.

Dnes 57letá italsko-americká herečka, která se proslavila především rolí v televizním seriálu Rodina Sopránů, obvinila Weinsteina, že ji znásilnil na počátku 90. let. I v dalších letech ji údajně sexuálně obtěžoval. Podle svých slov má herečka z filmového producenta nadále takový strach, že spí s baseballovou pálkou u postele. Weinstein podle ní může také za to, že v letech 1992 až 1995 nedostávala žádnou práci.

V článku listu The New York Times vznesla kromě Sciorraové obvinění vůči Weinsteinovi také herečka Daryl Hannahová, která si zahrála například ve filmech Quentina Tarantina Kill Bill a Kill Bill 2. Před producentem, který se dobýval do jejího pokoje, údajně musela utéci zadním vchodem hotelu.

Weinsteina již dříve obvinily z obtěžování herečky Gwyneth Paltrowová či Angelina Jolieová. Kvůli tomu ho před časem ze svých řad vyloučila americká filmová akademie. Producent všechna obvinění odmítá.

Témata:  znásilnění Harvey Weinstein Hollywood

Aktuálně se děje

17. května 2024 19:50

Třináct zemí vyzvalo Izrael, aby neprováděl rozsáhlou ofenzivu ve městě Rafáh

Třináct zemí, včetně sedmi členů Evropské unie, vyzvalo Izrael, aby neprováděl rozsáhlou ofenzivu ve městě Rafáh na jihu Pásma Gazy a umožnil dovoz humanitární pomoci na toto palestinské území přes všechny dostupné přechody. 

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy