Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Putin si zahrál hokej na Rudém náměstí. Jeho góly nikdo nestačil počítat

Takhle hraje hokej Putin
Takhle hraje hokej Putin
Foto: kremlin.ru

Moskva - Ruský prezident Vladimir Putin opět vstoupil na ledovou hokejovou plochu. Po boku ministra obrany Sergeje Šojgua si v pátek večer zahrál na upravené ploše na Rudém náměstí v Moskvě.

Putinovi se opět dařilo bez problémů a při minimální snaze soupeřových obránců vsíťovat góly. Není ale jasné, kolik jich celkem dal.

Putin se zúčastnil takzvané Noční hokejové ligy, která byla založena v roce 2011, kdy působil jako premiér. Týmy tvoří zpravidla ruští politici, zástupci společenské smetánky, ale i slavní hokejoví veteráni. Trofej si odnáší vítězný tým regionu, který má zajištěnou i příjemnou státní finanční subvenci.

Putin se v minulosti představil už v úloze biatlonisty, bikera, archeologa, letce, karatisty, zpěváka, automobilového závodníka, lovce tygrů, žokeje, judisty, potápěče, hasiče či tankisty.

Témata:  Vladimír Putin Rusko hokej

Aktuálně se děje

18. května 2024 18:43

Meteorologové se zabývají podezřením na tornádo na Ústecku

Na Ústecku se v sobotu odpoledne možná vyskytlo tornádo, uvedl Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) na sociální síti X. Podle meteorologů šlo případně o velmi slabé tornádo. Škody hlášeny nejsou. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy