Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

V Rusku projelo auto skupinou lidí, několik zraněných

Ruská policie, ilustrační fotografie
Ruská policie, ilustrační fotografie
Foto: interpol.int

Moskva - Taxikář dnes v Moskvě najel do davu chodců. Zraněno bylo podle agentury TASS sedm lidí.

Policie podle agentury TASS oznámila, že řidiče zadržela a že incident vyšetřuje jako nehodu. Za nehodu událost považuje také moskevský starosta Sergej Sobjanin. Taxikář, který se po nehodě pokusil utéct, byl zřejmě opilý, poznamenala agentura Interfax.

Policie k možné příčině nehody uvedla, že řidič zřejmě ztratil nad vozem kontrolu. Taxikář, který pochází z Kyrgyzstánu, podle médií po svém zadržení vypověděl, že nehodu způsobit nechtěl.

Голоса клевещут, что таксист был пьян pic.twitter.com/Cvp2Q8W8rJ

— Бармалей (@Bar_maley) 16. června 2018

Z videa, které bylo zveřejněno na internetu, je patrné, že taxikář prudce vybočil ze stojící kolony a najel na chodník, kde srazil několik chodců. Zastavil až po nárazu do dopravní značky, následně se ale pokusil opět rozjet, v čemž mu zabránili kolemjdoucí, kteří se k jeho vozu vrhli. Řidič se následně snažil utéct, ale dav lidí ho pronásledoval, nakonec byl dopaden

Témata:  Rusko

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy