Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Hra na schovávanou skončila tragicky: Chlapec (†3) se zavřel do pračky, lékaři marně bojovali o jeho život

Děti
Děti
Foto: Pixabay

Varšava - Hra na schovávanou se změnila v rodinnou tragédii. V nemocnici v polském městě Slupsk zemřel tříletý hoch, který se zavřel do pračky a nedokázal se dostat ven. Našel ho až otec. Lékaři marně bojovali o chlapcův život několik hodin.

Okolnosti neštěstí ještě nebyly oficiálně stanoveny. "Můžeme předpokládat nedostatek kyslíku, ale až pitva určí příčinu smrti," citoval list Gazeta Wyborcza prokurátora Piotra Nierebińského, který případ vyšetřuje.

Rodiče chlapce při výslechu vzhledem ke svému psychickému stavu moc neřekli. Nedokázali ani odhadnout, jak dlouho byl chlapec v bubnu pračky. Byli sice tou dobou doma, ale po obědě si zdřímli, zatímco si děti hrály. 

Prokurátor nepotvrdil spekulace, že chlapce do pračky zavřela jeho pětiletá sestra. Podle televize TVN 24 právě dívka upozornila rodiče, že nemůže bratra nikde najít.

Témata:  děti Polsko neštěstí

Aktuálně se děje

23. dubna 2024 10:02

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě UNRWA

Izrael kritizuje zprávu o neutralitě Agentury OSN pro palestinské uprchlíky (UNRWA). Ta přišla v pondělí s informacemi, že Tel Aviv nikdy nevyjádřil obavy ze zaměstnanců UNRWA, jejichž seznam dostává každoročně od roku 2011.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy