Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Trumpovu mluvčí Sandersovou údajně odmítli obsloužit v restauraci, majitelka ji vyhodila

Bílý dům, Washington D.C., USA
Bílý dům, Washington D.C., USA
Foto: Pixabay

Washington - Mluvčí amerického prezidenta Sarah Huckabeeová Sandersová si dnes na twitteru postěžovala, že byla vykázána z restaurace, jejíž majitelka nemá šéfa Bílého domu Donalda Trumpa v oblibě. Podnik následně sklidil kladné i záporné ohlasy.

Číšník v podniku Red Hen ve městě Lexington ve státě Virginia se na facebooku svěřil, že obsluhoval Sandersovou "celkem dvě minuty, než ji majitelka požádala, aby odešla, a ona vyhověla".

Trumpova mluvčí se svou společností navštívila podnik v pátek večer a dnes se k nevlídnému přijetí vyjádřila i ona. "Její čin vypovídá mnohem více o ní než o mě. Já se vždy snažím s lidmi vycházet co nejlépe, s respektem, včetně těch, s nimiž nesouhlasím, a budu v tom pokračovat," napsala Sandersová.

Zatímco restaurace získala událostí jak pozitivní, tak negativní publicitu na gastronomických webech a v rámci pětibodového hodnocení kvality jí přibyly stovky jedno až pětihvězdičkových recenzí, na sociálních sítích převládaly spíše kritické reakce. "To je ostudné. Majitelka ji požádala, aby odešla? To jim odradí hodně klientů, a zaslouženě!" napsal jeden z reagujících James Simpson.

Témata:  Donald Trump restaurace USA Bílý dům USA

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 15:01

Česko přijalo víc uprchlíků z Ukrajiny, než zvládá, myslí si většina Čechů

Podle nedávného průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) si většina lidí myslí, že Česká republika přijala více uprchlíků z Ukrajiny, než je schopna zvládnout. Tento názor sdílí 58 procent respondentů. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy