Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Maradona při zápasu argentinským fotbalistům málem zkolaboval, z tribuny v Petrohradu mu museli pomáhat

Fotbal, ilustrační fotografie
Fotbal, ilustrační fotografie
Foto: Pixabay

Petrohrad - Diego Maradona (57) prožíval úterní výhru argentinských fotbalistů 2:1 nad Nigérií na mistrovství světa v Rusku natolik, že potřeboval pomoc při odchodu z tribuny. Podle médií jeho potíže způsobil nízký krevní tlak, sám Maradona později na facebooku uvedl, že ho trápil bolavý krk.

Maradona byl i na tribuně jednou z hlavních hvězd úterního duelu, v němž musela Argentina vyhrát, aby se udržela na MS. Kamery bývalého skvělého hráče několikrát zachytily, jak zápas prožívá. Na druhou stranu však okamžiky extáze střídal s chvílemi letargie, kdy se zdálo, že usíná. Vše Maradona "vyšperkoval" tím, když vítězný gól Marcuse Roja z 86. minuty slavil zdviženými prostředníčky.

Po závěrečném hvizdu se pak Maradona dostal z tribuny pouze s pomocí a musel se svěřit do péče zdravotníků. 

"Chci všem oznámit, že jsem v pořádku. Nejsem a ani jsem nebyl v nemocnici," popřel Maradona informace některých médií. "Bolel mě krk a o poločase mě vyšetřil lékař a doporučil mi, abych raději stadion opustil. Ale jak bych mohl, když jsme hráli o všechno?" uvedl Maradona na facebooku.

V minulosti bojoval se závislostí na drogách a alkoholu, po předávkování kokainem v roce 2000 málem zemřel. 

Témata:  Diego Maradona fotbalové mistrovství světa Rusko Petrohrad fotbal Argentina

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy