Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Peníze za mlčení od Trumpa dostaly i další tři ženy, tvrdí právník Stormy Daniels

Donald J. Trump
Donald J. Trump
Foto: Facebook

Washington - Právník zastupující herečku z filmů pro dospělé Stormy Daniels dnes oznámil, že zastupuje další tři ženy, které stejně jako Stormy tvrdí, že dostaly od Donalda Trumpa před prezidentskými volbami v roce 2016 peníze, aby mlčely o jejich milostném poměru.

Michael Avenatti oznámení učinil v době, kdy se média věnují nahrávce, na které Trump údajně hovoří o platbě v hotovosti jako možnosti, jak se vypořádat s kauzou někdejší modelky z Playboye Karen McDougalové. i Ona tvrdí, že měla s Trumpem poměr.

"Tři další ženy," napsal právník Avenatti na twitteru. "Všem zaplatili peníze za mlčení různými způsoby. Je načase, aby byli (bývalý Trumpův právník) Michael Cohen a Donald Trump k americkému lidu stoprocentně upřímní. Všechny dokumenty, všechny nahrávky, NYNÍ," dodal.

Ženy, které právník nově zastupuje, podle něj dostaly peníze za mlčení před prezidentskými volbami v roce 2016. Na tiskové konferenci na otázku, zda má důkazy o tom, že jeho klientky měly se současným prezidentem vztah, odpověděl, že ano.

Stormy Daniels, vlastním jménem Stephanie Cliffordová, tvrdí, že měla románek s Trumpem v době, kdy již byl ženatý s Melanií, nynější první dámou USA. Šéf Bílého domu to popírá. Cliffordová také tvrdí, že s někdejším Trumpovým právníkem uzavřela dohodu o mlčení.

V březnu podala žalobu, kterou se snaží domoci zneplatnění této dohody. O poměru, který se podle ní odehrál v roce 2006, mezitím veřejně v médiích hovoří, neboť dohodu o mlčení považuje za neplatnou, protože ji Trump nepodepsal.

Témata:  Donald Trump Stormy Daniels USA

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy