Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Michael Schumacher se přestěhuje, bude žít v "bunkru" na Mallorce

Michael Schumacher
Michael Schumacher
Foto: F1news.cz **www.f1news.cz**

Palma de Mallorca - Michael Schumacher, který se neukázal na veřejnosti od těžké nehody na lyžích ve francouzském Méribelu před téměř pěti lety, je dnes podle médií těžce postižený. Mnohonásobný šampion formule 1 se usadí na Mallorce.

Schumacher po nehodě podstoupil dvě operace mozku a byl několik měsíců v kómatu. V červnu roku 2014 byl převezen z Francie do Švýcarska do domácího ošetřování v domě u Ženevského jezera. 

Jeho žena Corinna Schumacherová podle švýcarského magazínu L'Illustré pořídila v letovisku Andratx na Mallorce rozsáhlou nemovitost za 30 milionů eur (přes 773 milionů korun). Jde o skutečný "bunkr", který své obyvatele chrání před zraky zvědavců.

"Myslím, že vám mohu oficiálně potvrdit, že Michael Schumacher se usídlí v naší obci a že tady se vše připravuje na jeho přijetí," sdělila starostka Andratxe Katia Rouarchová. O stěhování Schumacherových byla informována i místní policie.

Témata:  Michael Schumacher

Aktuálně se děje

21. dubna 2024 20:38

Mrazivé noční počasí až do odvolání. Výstraha platí téměř pro celou zemi

Mrazivým počasím začne i nadcházející týden, do jehož začátku zbývá pár hodin. Teploty budou v noci klesat pod nulu téměř na celém území republiky, platí výstraha Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy