Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Loupež století? V Mexiku ukradli pohřební auto s nebožtíkem

Mexiko, ilustrační foto
Mexiko, ilustrační foto
Foto: Pixabay

Mexiko - Příležitost ukrást luxusní chevrolet využil v noci na sobotu zloděj v centrální části Mexika. Do vozu s prodlouženou nákladní částí jej nalákaly klíčky ponechané v zapalování.

Muž si nevšiml, že v nákladním prostoru pohřebního auta se nachází rakev s nebožtíkem, kterého vzal na neplánovanou "poslední cestu".

Podle agentury AP se čtyřicetiletý muž nechal zlákat odemčeným vozem Chevrolet Silverado, který stál před nemocnicí ve městě Guadalajara. S rakví a tělem osmdesátiletého muže prchal na dálnici vedoucí k městu San Pedro Tlaquepaque, na níž jej dostihli policisté.

Policejní pronásledování trvalo několik desítek minut, než byl zloděj dopaden. Nebožtík poté zamířil do krematoria, zatímco jeho "únosce" do vazby.

Témata:  Mexiko pohřební služba

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy