Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Českou youtuberku vážně popálili při ohnivé šou v Turecku

Týnuš Třešničková
Týnuš Třešničková
Foto: Instagram

Popálením nejméně pěti lidí skončil program istanbulské restaurace Nusr-Et, kde se personál neúspěšně pokusil o ohňový efekt. Informoval o tom server Ahval. Mezi zraněnými turisty je také Češka Kristýna Třešňáková, která se prezentuje jako módní youtuberka Týnuš Třešničková a v baru byla s přítelem. Majitelem podniku je Nusret Gökçe zvaný Salt Bae, jehož kulinářské praktiky jsou známy uživatelům sociálních sítí. Podle dostupných informací je na tom Češka velmi špatně.

Ve čtvrtek jeden z číšníků nalil před barovým stolem do ohně olej, avšak plameny se začaly rychle šířit a popálily několik lidí. Češka musela být hospitalizována.

Gökçe nedávno v témže podniku hostil venezuelského vůdce Nicholáse Madura s chotí a nově otevřel podnik v New Yorku, kde ale sklízí kritiku za nemravné ceny.

Podle britského webu MailOnline jsou zraněni čtyři turisté a české návštěvnici podle tohoto zdroje chytly šaty. Plameny byl zahlcen i její přítel, ale ten později řekl, že má sice několik popálenin, ale že jeho přítelkyně je na tom mnohem hůř.

Dalšími zraněnými jsou podle britského zdroje turisté z Řecka a Ukrajiny a lehká zranění utrpěli i dva pracovníci baru.

Incident vyšetřuje policie, která vyslechla dva zaměstnance, kteří se představení zúčastnili.

Témata:  Turecko Týnuš Třešničková

Aktuálně se děje

1. května 2024 11:00

Austin apeluje na státy, které mají systémy Patriot, aby je daly Ukrajině

Americký ministr obrany Lloyd Austin v úterý na půdě vojenského výboru Kongresu informoval, že apeluje státy, které mají systémy protivzdušné obrany (PVO) Patriot, aby je poslaly Ukrajině. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy