Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Intimní život Adolfa Hitlera: Dobové materiály odhalily důvody jeho krutosti. Trpěl poruchou

Adolf Hitler, 1938
Adolf Hitler, 1938
Foto: German Federal Archive

Nacistický vůdce Adolf Hitler byl děsivý nejen pro své nepřátele, ale i pro své přivržence. Z dobových materiálů to zjistil psycholog Volker Elis Pilgrim, který ve své knize Hitler 1 und Hitler 1: Das sexuelle Niemandsland tvrdí, že Hitler byl sexuálně zmatený sériový vrah.

Psycholog z dobových dokumentů zjistil, že Hitler vykonával sexuální akty během promítání filmů v kině. To potvrdila například herečka Marianne Hoppeová, se kterou se rád díval na filmy.

Ta tvrdí, že jednou sledovala spolu s Hitlerem film "Rebel" o rakouském povstání proti Napoleonovi. Během scény, kdy Rakušané vrhali balvany na francouzská vojska, prý viděla, jak scéna Hitlera vzrušila a sténal.

"Nevím, jestli to byl blázen, ale měl nějaký druh orgasmu. Chtěla jsem odejít během promítání. Ten muž mě děsil," popsala Hoppeová.

Pilgrim tvrdí, že u Hitlera existovalo spojení mezi sexualitou a násilím. To se vyvinulo do stádia, kdy právě kvůli své touze nutil nacisty zabíjet. Této teorii nahrává i fakt, že se ženami nacistický vůdce prakticky neměl žádné intimní styky. Nevzrušovaly ho.

Majitel domu na Berghof podle psychologa pravidelně prohlížel ložní prádlo a po válce prozradil, že nikdy nenašel žádný důkaz toho, že by se Adolf Hitler a Eva Braunová spolu milovali.

Hitler sám o sobě ostatně jednou napsal, že překonal nutkání fyzicky vlastnit ženu a věřil, že jeho pravou nevěstou je německý národ. Dříve takový ale nebyl.

Podle psychologa došlo ke změně Hitlerovy osobnosti během první světové války. Poté, co byl zasažen během bojů plynem, v sobě probudil potenciál sériového vraha.

Témata:  Adolf Hitler

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy