Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tragická dovolená. Pár odjel do Řecka, jeden z nich se nikdy nevrátí

Řecko
Řecko
Foto: Pixabay

Mladý pár z Polska si na dovolené na řeckém ostrově Zakynthos chtěl užít jízdu na čtyřkolce. Ukázalo se to být tragickým rozhodnutím.

Polský pár si na ostrově Zakynthos vypůjčil čtyřkolku. Nedaleko města Agios Kirikas se však z neznámých důvodů srazili s autem. Zprávu přinesl polský zpravodajský portál Wiadomości RadioZET

Muž si při nehodě vážně poranil hlavu, po převozu do nemocnice umřel. Jeho manželku zdravotníci rovněž odvezli ve vážném stavu do nemocnice - podle neoficiálních informací si měla rozdrtit nohu, kterou ji lékaři museli amputovat.

RadioZET zjistilo od jednoho z členů turistické skupiny z Polska, že muž nikdy dříve čtyřkolku neřídil. Jeho první zkušenost se tak stala i poslední.

Témata:  dopravní nehody Řecko Polsko

Aktuálně se děje

1. května 2024 13:27

Hnutí ANO odstartovalo předvolební kampaň. Zveřejnilo její hlavní témata

Při zahájení hlavní fáze kampaně ANO ve Zlíně uvedl předseda Andrej Babiš, že hlavními prioritami hnutí ve volbách do Evropského parlamentu jsou boj proti nelegální migraci, obrana suverenity a odpor proti Zelené dohodě, nazvané Green Deal. Hlavním heslem kampaně před červnovými volbami je "Česko pro tebe všecko".

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy