Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kadyrov kopíruje Trumpa: Asistenta si vybere na základě reality show

Ramzan Kadyrov, je od 15. února 2007 prezidentem autonomní Čečenské republiky. Je synem bývalého prezidenta Achmata Kadyrova.
Ramzan Kadyrov, je od 15. února 2007 prezidentem autonomní Čečenské republiky. Je synem bývalého prezidenta Achmata Kadyrova.
Foto: Wikipedia **www.wikipedia.org**

Moskva - Stanice Rossija 1 chystá do vysílání pořad, kde budou uchazeči o práci nového asistenta čečenského vůdce Ramzana Kadyrova plnit nejrůznější úkoly, aby budoucího šéfa přesvědčili o svých schopnostech.

Pořad má být obdobou reality show The Apprentice, v níž uchazeče o zaměstnání úkoloval mediální magnát a nynější republikánský kandidát na amerického prezidenta Donald Trump, napsal deník The Guardian.

Ruská televize už začala hledat zájemce o účast ve vysílání a přihlášky bude přijímat do 22. července. V upoutávce upozorňuje, že uchazeči o práci v prezidentské kanceláři budou muset dokázat, že mají "inovativní myšlení" a že dokážou "přesně plnit zadané úkoly a snést pracovní zatížení 24 hodin denně".

Kadyrov (39) vládne v Čečensku pevnou rukou po dvou separatistických válkách. V dubnu mu sice skončil mandát vůdce autonomní republiky, ale ruský prezident Vladimir Putin ho pověřil výkonem funkce až do zářijových voleb.

Kadyrov se počátkem roku dostal na titulní stránky ruských novin, když na sociální síti nepokrytě vyhrožoval smrtí ruským opozičním vůdcům.

Témata:  Ramzan Kadyrov reality show Donald Trump

Aktuálně se děje

6. května 2024 14:51

Rusko oznámilo, že jeho jednotky dobyly další dvě ukrajinské vesnice

Rusko v pondělí oznámilo, že jeho jednotky dobyly další dvě ukrajinské vesnice na frontové linii. Podle ministerstva obrany převzali kontrolu nad vesnicí Kotľarivka v Charkovské oblasti a vesnicí Soloviově v Doněcké oblasti. Uvedla to ruská média.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy