Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Muž se pokusil unést dítě (4) a zmizet. Zachytila ho kamera, policie stále pátrá

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Mariusz Stankowski / INCORP images

Košice - Okamžiky hrůzy zažila před několika dny matka malého chlapce. Obyčejná jízda autobusem městské hromadné dopravy v Košicích se pro ni totiž změnila v horor ve chvíli, kdy se neznámý muž pokusil jejího syna unést.

Po neznámém násilníkovi, který bez varování chytil cizího chlapečka za ruku a násilím se ho snažil dostat z autobusu ven, pátrají slovenští policisté už několik dní.

A protože zatím neměli úspěch, obracejí se s prosbou o pomoc na veřejnost. A není divu. Situace, kdy se někdo pokusí unést dítě, je noční můrou každého rodiče. A navíc se nedá vyloučit, že muže první neúspěch neodradí a zkusí to znovu jinde.

Zdroj: YouTube

Neidentifikovaný únosce se ke svému hroznému činu odhodlal 22. června v autobusu košické městské dopravy číslo 52 těsně před zastávkou Moldavská cesta.

Neuspěl jen díky pohotové reakci matky chlapce, která dítě bránila všemi silami a jinému cestujícímu, který násilníka popadl a vyhodil ho z autobusuu ven.

Policistům se ovšem ani po více než týdnu nepodařilo pachatele identifikovat. Nepomohlo ani to, že má na pravé paži velké a výrazné tetování.

Témata:  krimi Slovensko děti

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 9:38

Zvyšujete jaderné napětí, obvinila Čína alianci AUKUS

Čínský ministr zahraničí Wang Yi obvinil země zapojené do bezpečnostního paktu AUKUS z vyvolávání rozporů a zvyšování rizika šíření jaderných zbraní v oblasti jižního Tichomoří. Informovala o tom agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy