Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Největší problém olympioniků v Riu? Nemůžou hrát Pokémony

Pokémon GO
Pokémon GO
Foto: Pixabay

Rio de Janeiro – Letní olympijské hry v Brazílii mají mnoho problémů ještě před spuštěním. I když se organizátoři snaží zajistit co nejlepší podmínky pro sportovce, na tenhle nový problém se připravit nějak nemohli. Olympionici si stěžují, že nemůžou hrát Pokémon GO.

Město má masivní problém se zločinem, kvalitou vody a nyní se k tomu přidává i problém, že nemůžou sportovci chytat Pokémony. Hra samotná totiž byla spuštěna v mnoha zemích, ale Brazílie mezi ně nepatří.

Hra jde sice stáhnout, ale na mapě se nezobrazují žádní Pokémoni ani speciální místa, kde se můžou vyzvednout věci pro další hraní. Podle agentury AP společnost neuvedla, kdy by se hra mohla v Brazílii spustit.

Sportovci začali ihned ventilovat svou frustraci na sociálních sítích, jak informuje server io9.com. Na druhou stranu je možná dobře, že hra není v Brazílii hra spuštěna. Vyžaduje totiž pohyb a mohla by lidi zavést do nebezpečných částí Ria, kde by jim mohlo jít i o život.

Témata:  Olympijské hry 2016 Pokemon

Aktuálně se děje

16. května 2024 8:46

Fico je po operaci stabilizovaný, tvrdí úřady. Bojuje o život, píší média

Slovenský premiér Robert Fico je středečním atentátu nadále hospitalizován v nemocnici v v Banské Bystrici. Informace o jeho zdravotním stavu se ale rozcházejí. Televize Markíza dnes ráno uvedla, že je po několikahodinové operaci stále v ohrožení života. Podle prohlášení místopředsedy vlády Tomáše Taraby a státního tajemníka Filipa Kuffy je ale Ficův stav stabilizovaný.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy