Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Jak jsou na tom ženy s ňadry v jiných koutech světa? Podívejte se na unikátní mapu

Ilustrační fotgrafie
Ilustrační fotgrafie
Foto: Pixmac

Sydney - Pokud vás zajímá, kde na světě mají ženy průměrně největší ňadra, stačí se podívat na internetovou mapu. Její tvůrci už ale neuvádějí, jak byla velikost poprsí přeměřována, a zda byly zohledněny silikonové implantáty.

Mapa, o které informuje News.com.au, pracuje s přehledným barevným rozlišením a vyplývá z ní, že ženy s největšími ňadry žijí ve Finsku, Norsku, Rusku a Švédsku, kde je průměrná velikost košíčku podprsenky větší než D. Česká republika se s uváděnou průměrnou velikostí D řadí mezi vnadnější země.

Ženy žijící v Africe či asijských zemích mají průměrnou velikost košíčků A nebo B, zatímco v Británii, střední Evropě či Spojených státech je průměrná velikost C nebo D, v Austrálii pak C.

V loňském roce na internetu přibyl obdobný, barevně rozlišený obraz světa - tentokrát podle průměrné délky penisů. Z ní vyplynulo, že nejvíce obdaření jsou muži v Kongu s průměrnou délkou 18 centimetrů. Do nejlepší "zelené" kategorie se dostala i Česká republika s uvedenou průměrnou délkou penisů 16 centimetrů.

Témata:  muži ženy zajímavosti

Aktuálně se děje

26. dubna 2024 9:26

Putin se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny

Ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že se plánuje v květnu vydat na návštěvu do Číny. Bude to jeho první zahraniční cesta od opětovného zvolení do prezidentské funkce, která má posílit vztahy mezi Moskvou a Pekingem. Uvedla to agentura AFP.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy