Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Novým ředitelem Čedoku se stal Jan Koláčný

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: www.fotodoprava.cz

Praha - Novým šéfem Čedoku se stal bývalý obchodní ředitel Exim Tours Jan Koláčný poté, co dozorčí rada cestocní kanceláře odvolala představenstvo firmy i generálního ředitele Radka Drechslera.

Koláčný byl v letech 2001 až 2011 obchodním ředitelem cestovní kanceláře Exim Tours. V posledních pěti letech působil ve vedení polské cestovní kanceláře Itaka.

"Změnou ve vedení společnosti pokračuje reforma Čedoku, která byla zahájena uvedením do prodeje viditelně širší a rozmanitější nabídky pro letní sezónu 2017 v minulých dnech," uvedl mluvčí CK Hynek Špinar.

V Česku má Čedok 36 poboček a ročně obslouží více než 400.000 zákazníků. Kancelář loni prohloubila ztrátu na 160 milionů korun z předloňských šesti milionů. Letos Čedok očekává, že vytvoří zisk. Majitel Čedoku, polská cestovní kancelář Itaka, byl založen v roce 1989. Firma uvádí, že je od roku 2009 lídrem v oblasti cestovního ruchu v Polsku.

Témata:  Čedok

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy