dálnice D4

Po dálnici D4 v sobotu jezdila formule

Policie pátrá po řidiči formule, která v sobotu jezdila na D4

Domov

Po dálnici D4 v sobotu jezdila formule, její jízdu na video zachytili a na sociálních sítích zveřejnili další řidiči, uvedl server auto-mania.cz. Podle policie podobná závodní auta na silnice nesmějí, nesplňují pravidla pro provoz na pozemních komunikacích, nemají například registrační značku ani blinkry.

Pronásledované auto skončilo na horní části tunelu Panenská na D8, tři zranění

Pronásledované auto do středy uzavřelo tunel na D8. Nehody hlásí i a D10D

Domov

Jeden ze dvou tubusů tunelu Panenská na dálnici D8 u Petrovic na Ústecku bude zřejmě uzavřen až do středy. Důvodem bude nutná kontrola všech technologických zařízení, uvedla policie na twitteru. Na horní části tunelu skončilo dnes ráno vozidlo BMW, jehož řidič se snažil ujet před policisty při přeshraničním pronásledování. Při nehodě tři lidé utrpěli zranění. Neprůjezdný je tubus ve směru z Německa.

Aktuálně se děje

15. dubna 2024 16:53

Ukrajina tlačí na spojence: Kdyby nám Západ poskytl podporu jako Izraeli, taky jsme se ubránili

Úspěch Izraele a jeho spojenců, kterým se v noci na neděli ve velké míře podařilo zmařit masivní útok íránských raket a dronů, naznačuje, čeho by Ukrajina mohla dosáhnout proti ruským vzdušným útokům, pokud by měla větší podporu od svých partnerů. V reakci na nejnovější vývoj na Blízkém východě to v pondělí podle agentury AP uvedl ukrajinský ministr zahraničí Dmytro Kuleba.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy