Články k tématu: demonstrace proti Ondráčkovi (5. 3. 2018)

Petici proti Ondráčkovi podepsalo 40.000 lidí. Už se chystá další demonstrace proti komunistům

08.03. 12:12

Praha - Ačkoli komunista Zdeněk Ondráček v úterý rezignoval na post předsedy komise pro kontrolu GIBS, aktivisté ve středu předali petiční archy s podpisy do Poslanecké sněmovny, aby vlnu protestů symbolicky uzavřeli. Sešlo se téměř 40 tisíc podpisů.

Organizátoři protestů proti Ondráčkovi se radují: Veřejnost vyhrála nad politiky

06.03. 20:10

Praha - Organizátoři petiční akce a pondělních protestů v českých městech jsou přesvědčeni, že ozvat se proti návratu komunistů k moci má smysl. Veřejnost vyhrála nad politiky, uvedli v souvislosti s dnešním odstoupením poslance Zdeňka Ondráčka (KSČM) z funkce předsedy komise pro kontrolu činnosti…

Pryč s Ondráčkem z čela komise pro GIBS? Petici na demonstracích podepsalo 14 tisíc lidí

06.03. 12:22

Praha - Petici proti zvolení komunisty Zdeňka Ondráčka do čela komise pro GIBS podepsalo při pondělních demonstracích zhruba 14 tisíc lidí. Ve větších městech se na protestech sešly tisícovky osob, v dalších desítky až stovky. Petici je možno ještě podepisovat na internetu.

reklama

Tisíce Čechů po celé republice demonstrovaly proti Ondráčkovi

05.03. 21:10

Praha - Tisíce lidí dnes po celé republice demonstrovaly proti zvolení komunistického poslance Zdeňka Ondráčka do čela sněmovní komise pro kontrolu Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS).

Zakázat komouše! Tisíce Čechů protestují proti Ondráčkovi

05.03. 20:03

Praha - Tisíce lidí se na pražském Václavském náměstí účastní shromáždění, na kterém organizátoři sbírají podpisy na petici za volbu nového předsedy komise pro Generální inspekci bezpečnostních sborů (GIBS).

Fotogalerie