Michelle Sudků

soudy

Trest pro Sudků? Útoky byly brutální, motiv bizarní, řekl soudce a poslal ji na 30 let za mříže

Domov

Praha - Za loňské ubodání zákaznice v nákupním centru a pokus o uškrcení dívky v kavárně půjde Michelle Sudků na 30 let do vězení, rozhodl dnes pražský městský soud. Rodině zavražděné ženy musí také zaplatit 850.000 korun jako náhradu nemajetkové újmy. Žena tvrdila, že byla nepříčetná, podle verdiktu se ale byla schopná ovládat a konala s rozmyslem. Rozsudek je pravomocný, Sudků ani žalobkyně se proti němu neodvolaly.

soudy

Kauza Sudků: Dívku v kavárně zachránilo to, že se aktivně bránila, říká znalec

Domov

Praha - Dívku, na kterou obžalovaná Michelle Sudků zaútočila dva týdny před tím, než zabíjela v nákupním centru v Praze na Smíchově, zachránilo podle soudního lékaře to, že se aktivně bránila. Sudků ji škrtila tričkem loni v létě v kavárně na pražském Újezdě, dívka však stihla pod škrtidlo dát ruce. Zároveň křikem přivolala pomoc. Případem se dnes začal zabývat pražský městský soud.

Soud, ilustrační fotografie

Domov

Žena vraždící v nákupním centru: Byla jsem nepříčetná. Měla jsem chuť uškrtit dívku a pomilovat se s ní

Praha - Michelle Sudků, která loni v létě ubodala zákaznici v nákupním centru na pražském Smíchově, tvrdí, že byla v době činu nepříčetná. Řekla to dnes u pražského městského soudu, který se případem začal zabývat. Podle znaleckých posudků sice Sudků trpí útočným a nekrofilním sadismem, její ovládací a rozpoznávací schopnosti ale porucha v době činu neovlivnila.

Věznice

Žena vraždící na Smíchově zůstane ve vazbě

Domov

Praha - Městský soud v Praze dnes rozhodl, že Michelle Sudků (33), která loni v červenci ubodala zákaznici na Smíchově, zůstane ve vazbě. Žena se před útokem léčila na psychiatrii v Bohnicích, hrozí jí až doživotní trest.

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:05

Fiala potvrdil, že slovenská sbírka pomůže k nákupu munice pro Ukrajinu

Česko našlo cestu k využití finančních prostředků získaných v rámci slovenské občanské sbírky pro českou iniciativu na nákup dělostřelecké munice pro ukrajinskou armádu. Po skončení mimořádného unijního summitu to uvedl český premiér Petr Fiala (ODS). 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy