Články k tématu: Nárožný, Pavel

Plánoval vraždu tety, soud mu ale snížil trest. A Zemanovi se to nelíbí

04.09. 16:29

Brno - Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman nesouhlasí s mimořádným snížením trestu pro Pavla Nárožného z Přerova, jenž plánoval vraždu tety. Zeman proto podal dovolání, o kterém bude rozhodovat Nejvyšší soud. ČTK se s jeho obsahem seznámila. Olomoucký krajský soud poslal Nárožného, jenž vinu…

Soud potrestal Nárožného za přípravu vraždy 13 lety vězení. Tetu chtěl srazit autem, pak ubít

04.12. 16:14

Olomouc - Za přípravu vraždy své příbuzné dostal Pavel Nárožný (42) z Přerova 13 roků vězení. Podle dnešního verdiktu Krajského soudu v Olomouci chtěl zabít svou tetu, která spravovala majetek po jeho zavražděném otci.

Soud projednává vraždy manželů z Přerova. Mám důkaz, že otec žije, hájí se údajný vrah

14.08. 10:56

Ostrava - U Krajského soudu Ostrava se dnes opět projednávala kauza dvojnásobné vraždy manželů z Přerova z roku 2009. Obžalovaný je syn mrtvého Pavel Nárožný. Obžaloba se opírá pouze o řadu nepřímých důkazů.

reklama

Nárožný stanul před soudem kvůli přípravě vraždy své tety

24.04. 11:28

Olomouc - Před olomouckým krajským soudem dnes stanul Pavel Nárožný z Přerova obžalovaný z přípravy vraždy své příbuzné. Muž, který se zároveň už několik let před soudy zodpovídá z dvojnásobné vraždy manželského páru z roku 2009, chtěl podle obžaloby zavraždit svou tetu kvůli majetku po jeho otci.…

Nárožný zůstává ve vazbě, je obviněn z přípravy vraždy

09.11. 16:19

Ostrava - Ostravský krajský soud vyhověl stížnosti žalobce na verdikt přerovského soudu a ponechal ve vazbě Pavla Nárožného. Ten je obviněn z přípravy vraždy.

Nárožný je venku, soud ho z vazby propustil

30.09. 18:18

Přerov - Okresní soud v Přerově rozhodl o propuštění z vazby Pavla Nárožného, který je obviněn z přípravy vraždy. Muž ale zatím za mřížemi zůstává. Státní zástupce se totiž odvolal.

Fotogalerie