Petr Stuchlík

Kdo bude spravovat tučný pražský rozpočet?

Komentář: Bitva o Prahu vrcholí, výběr je otřesný

Domov

KOMENTÁŘ MIROSLAVA HORKÉHO - Už za týden bude po všem. Voliči rozhodnou, kdo nově stane v čele české metropole. A výběr je vskutku tristní - od zcela neznámých narychlo vylovených tváří až po známé firmy počínaje stalinistkou Martou Semelovou (zcela bez šance) a konče zdánlivě slušným a čestným Jiřím Pospíšilem, jehož cíl je jasný - udržet TOP 09 na politické mapě.

Ilustrační foto

Švýcarská skupina Swiss Life kupuje poradenskou firmu Fincentrum, Stuchlík v ní končí

Byznys

Praha - Švýcarská skupina Swiss Life kupuje finanční poradenskou společnost Fincentrum. Swiss Life se tím stává lídrem na trhu nezávislého finančního poradenství v Česku a na Slovensku, sdělila dnes ČTK firma. Obě společnosti si nechají své značky, obchodní strukturu a portfolio služeb. Smluvní strany se dohodly, že cena transakce nebude zveřejněna. Zakladatel, spolumajitel a ředitel Fincentra Petr Stuchlík je jedničkou kandidátky hnutí ANO do komunálních voleb v Praze. Ve firmě bez ohledu na výsledek voleb skončí, řekl ČTK. Analytik portálu capitalinked.com Radim Dohnal hodnotu obchodu odhadl až na miliardu korun.

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy