Články k tématu: pohřešovaná Michaela Patricie Muzikářová

Pátrání po ztracené školačce Míše končí, jediný podezřelý spáchal sebevraždu

31.07. 17:33

Ústí nad Labem - Případ zmizelé Michaely Patricie Muzikářové z Ústí nad Labem zůstane zřejmě neobjasněný. Policie v srpnu ukončí prověřování případu, řekla dnes ČTK krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Matka zmizelé Míši byla potrestána za propagaci nacismu

15.06. 20:31

Ústí nad Labem - Okresní soud v Ústí nad Labem potrestal matku zmizelé Míši Muzikářové Evu desetiměsíční podmínku s podmíněným odkladem na dva roky za propagaci nacismu. Informuje o tom server Novinky.cz.

Školačka z Ústí se pohřešuje už dva měsíce

10.03. 19:16

Ústí nad Labem - Policie již dva měsíce pátrá po Michaele Patricii Muzikářové z Ústí nad Labem, zatím bohužel bezvýsledně. Pokrok v případu nepřinesly ani desítky vyslechnutých svědků, stovky hodin kamerových záznamů ani stovky prověřených informací.

reklama

Ztracená Míša: Výpověď bývalé manželky Otakara S.

03.02. 00:07

Praha - Sebevražda Otakara S. překvapila asi všechny, kteří se o případ ztracené Míši zajímají. Vzal si život kvůli špatnému svědomí, nebo nevydržel nátlak policie a médií? To je teď otázka, která zajímá snad každého. Televize Prima se pokusila kontaktovat jeho nejbližší a mluvila i s jeho…

Policie prověřuje úmrtí partnera matky pohřešované školačky

30.01. 20:40

Ústí nad Labem - Policie prověřuje úmrtí člověka, který souvisí s případem pohřešované školačky z Ústí nad Labem. ČTK to řekla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Senzibilové, falešné tipy, kamerové záznamy. Pátrání po dvanáctileté Michaele je stále neúspěšné

27.01. 14:21

Ústí nad Labem - Kriminalisté při pátrání po Michaele Patricii Muzikářové (12) už vyslechli desítky lidí a prohlížejí stovky hodin záznamů z kamer. Školačku se zatím ale nepodařilo najít. Práci policii ztěžují lidé, kteří úmyslně dávají nepravdivé tipy.

Pátrání po školačce pokračuje: Oolicie prohlíží stovky záznamů, stupu zatím nemá

23.01. 17:41

Ústí nad Labem – Policie už téměř dva týdny pátrá po dvanáctileté Michaele Patricii Muzikářové z Ústí nad Labem. Vyšetřovatelé prohlížejí stovky hodin záznamů z kamer a prověřují desítky tipů od veřejnosti, nic z toho ale zatím k nalezení dívky nevedlo.

Pátrání po školačce z Ústí pokračuje, nasazen byl i pes z Německa

20.01. 17:04

Ústí nad Labem - Do pátrání po pohřešované Michaele Patricii Muzikářové (12) z Ústí nad Labem se dnes zapojil speciálně vycvičený pes saské policie. Zvíře už bylo u řady případů. Jedním z nich byla kauze šestiletého chlapce, který zmizel v roce 2015 nedaleko Berlína. Dítě se stalo obětí násilného…

Ani po týdnu se nepodařilo najít pohřešovanou dívku (12) z Ústí nad Labem

18.01. 16:21

Ústí nad Labem – V rámci pátrání po dvanáctileté Michaele Patricii Muzikářové z Ústí nad Labem policie prohlíží stovky hodin kamerových záznamů. Ani po týdnu se dívku nepodařilo najít, řekla ČTK krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Po školačce z ústecké čtvrti Klíše policie pátrá v celém…

Pohřešovanou dívku (12) z Ústí hledají i v schengenském prostoru

17.01. 13:41

Ústí nad Labem - Po dvanáctileté Michaele Patricii Muzikářové z Ústí nad Labem se začalo pátrat i v schengenském prostoru. Dívka zmizela pravděpodobně 11. ledna, kdy nepřišla do školy. Její matka nahlásila pohřešování tentýž den vpodvečer.

Fotogalerie