Články k tématu: požár hotelu Eurostars David v Praze (20. ledna 2018)

Od požáru hotelu v Praze uplynuly dva měsíce. Zemřel jeden ze zachráněných cizinců

25.03. 16:45

Praha - Dva měsíce po požáru hotelu v pražské Náplavní ulici zemřel jeden z cizinců, kteří tam v té době byli. Pražské hasiče o tom prostřednictvím facebooku informovala rodina zemřelého dvaaosmdesátiletého muže.

Požár hotelu v Náplavní policie dál prošetřuje, zemřeli při něm čtyři cizinci

20.02. 18:10

Praha - Tragický požár hotelu v pražské Náplavní ulici, při kterém zemřeli čtyři cizinci, policie i po měsíci stále prošetřuje jako obecné ohrožení z nedbalosti.

Identifikována je už čtvrtá oběť, která v pražském hotelu uhořela

23.01. 12:32

Praha - Čtvrtou obětí, kterou si vyžádal sobotní požár hotelu v centru Prahy, byla Jihokorejka (20). Totožnost dalších tří zemřelých policisté potvrdili už dříve, všichni byli cizinci. Záchranáři vyšetřili po požáru 34 lidí, které hasiči vyvedli z hořící budovy. Dva lidi našli záchranáři bez známek…

reklama

Vyhořelý hotel byl 12 let po rekonstrukci. Budova patří italskému podnikateli

22.01. 16:27

Praha - Hotel v Náplavní ulici v Praze, kde v sobotu večer hořelo, prošel v roce 2006 kompletní rekonstrukcí. Řetězec Eurostars Hotel Company má v metropoli ještě další dva hotely, a to pětihvězdičkový Eurostars Thalia na Národní a tříhvězdičkový Exe City Park v Opletalově ulici.

Totožnost jedné oběti požáru v Praze je stále neznámá, dva zranění zůstávají v péči lékařů

22.01. 15:02

Praha - Po požáru hotelu Eurostars David v Praze zůstávají v nemocnicích dva zranění. Záchranáři podle informací na svém webu vyšetřili během zásahu 34 lidí. Při sobotním neštěstí zemřeli čtyři lidé.

20 miliónů. Taková je škoda po požáru v pražském hotelu Eurostars

22.01. 11:27

Praha - Škoda, kterou způsobil požár v hotelu Eurostars David v pražské Náplavní ulici, přesáhne podle odhadu 20 milionů korun. Na místě v sobotu zemřeli Němec (21) a o rok mladší Jihokorejka. V nemocnici pak těžkým zraněním podlehly dvě ženy, jejichž totožnost policisté stále zjišťují.

Požár v pražském hotelu si vyžádal již čtyři mrtvé, mezi mrtvými jsou cizinci

Aktualizovali jsme 21.1.2018, 12:59, 21.01. 12:35

Praha - Sobotní požár hotelu v centru Prahy má už čtyři oběti. Dva mladí cizinci - jednadvacetiletý Němec a o rok mladší Jihokorejka - zemřeli na místě ještě před příjezdem záchranářů. Dvě ženy podlehly těžkým zraněním ve Všeobecné fakultní nemocnici v Praze.

OBRAZEM: Při požáru hotelu v Praze umírali lidé

20.01. 22:04

Praha - Při požáru hotelu Eurostars David v Náplavní ulici na Novém Městě dnes zemřeli dva lidé. Devět lidí se zranilo, z toho pět těžce, tři z nich museli lékaři oživovat.

Hasiči bojovali s ohnivým peklem v Praze: Při požáru hotelu zemřeli dva lidé, další jsou zraněni

Aktualizovali jsme 20.1.2018, 20:08, 20.01. 18:52

Praha - Při požáru hotelu Eurostars David v Náplavní ulici nedaleko Masarykova nábřeží na Novém Městě dnes zemřeli dva lidé. Zraněných jsou desítky, z toho někteří ve velmi vážném stavu. Mezi zraněnými jsou i dva hasiči. V budově se nacházelo zhruba 40 osob, které převzali do péče záchranáři.

Fotogalerie