Články k tématu: Realisté

Robejškovi Realisté dohlasovali. Strana končí

22.07. 19:31

Většina členů politického uskupení Realisté dnes rozhodla o ukončení činnosti strany. ČTK o tom informoval Jiří Hynek, který byl kandidátem Realistů v loňských prezidentských volbách. Strana končí po třech letech od založení. Členská základna hlasovala od minulého pondělí do dnešních 16:00.

Pole poražených: Do Sněmovny se nedostali Zelení, Realisté ani Svobodní

21.10. 21:27

Praha - Zelení se opět nedostali do Sněmovny. Podle výsledků sčítání hlasů ve sněmovních volbách se jejich zisk pohybuje pod hranicí 1,5 procenta, takže v takovém případě nebudou mít ani nárok na příspěvek od státu. Před branami Sněmovny zůstanou i Svobodní nebo zástupci Strany práv občanů.

Realisté změnili volebního lídra v Jihomoravském kraji

12.09. 10:30

Brno - Realisty v Jihomoravském kraji povede do sněmovních voleb lékař Fakultní nemocnice Brno a krajský předseda klubu Filip Otevřel (46). Jedničkou byl původně Filip Kadeřábek. Ten však kvůli pracovnímu vytížení odstoupil.

reklama

Nejvíce Čechů stále preferuje hnutí ANO, vzmáhá se i ČSSD

Aktualizovali jsme 30.8.2017, 22:12, 30.08. 12:48

Praha - Z aktuálního průzkumu volebního potenciálu, který ukazuje procento rozhodnutých voličů a maximální hypotetický volební zisk v případě příklonu všech váhajících voličů k dané politické straně či hnutí se nadále ukazuje jako nejpreferovanější strana hnutí ANO, následována ČSSD. Informuje o…

Češi mají zájem o malé strany? Volební potenciál SPD, Pirátů a Realistů roste

25.07. 14:27

Praha - Hnutí Ano má největší volební potenciál, voliči velmi nadějně preferují i SPD. Vedle podpory tradičních parlamentních stran je zájem i o Realisty a Piráty. Ukázal to průzkum agentury Sanep.

Dostanou se do Sněmovny Piráti, Realisté a SPD? Mnoho voličů zvažuje netradiční stranu

01.07. 12:43

Praha - Největší volební potenciál má hnutí ANO, voliči však nemají zcela jasno a významně zvažují vedle tradičních stran i SPD, Realisty a Piráty. Ukázal to nový průzkum agentury Sanep.

Šéf realistů Robejšek kandiduje v Praze z poslední příčky. Strana představila volební lídry

06.06. 15:29

Praha - Realisté dnes ve Sněmovně představili některé lídry pro podzimní volby do Sněmovny. Politolog Petr Robejšek bude až na poslední příčce pražské kandidátky. Jedničkou je tajemník strany Michal Moroz, bývalý poradce někdejší vládní strany Věcí veřejných.

Realisté odstartovali kampaň. Strana v čele s Robejškem plánuje utratit 90 milionů

02.06. 13:12

Praha - Realisté dnes spustili kampaň pro volby do Sněmovny. Slogan strany kolem politologa Petra Robejška zní Změna stylu. Realisté chtějí nadřadit českou ústavu mezinárodním smlouvám a chtějí zcela zakázat nelegální migraci do země.

Robejšek a jeho Realisté představili předvolební program, chce zakázat nelegální migraci a odmítnout euro

20.04. 15:29

Praha - Strana Realisté dnes v Praze představila program pro podzimní volby. Chce nadřadit českou Ústavu mezinárodním smlouvám, zcela zakázat nelegální migrace do země a odmítnout euro.

Velké plány Realistů: Strana chce získat 20 procent voličů a převálcovat další pravicové subjekty

14.02. 20:48

Praha – Velké cíle má nová strana Realisté, která vznikla kolem politologa Petra Robejška. Partaj hodlá být nejsilnějším subjektem české pravice,ve volbách by prý mohla získat 20 procent hlasů.

Politolog varuje: Robejškovi Realisté 20 procent voličů nezískají

24.11. 15:33

Praha - Politolog z Metropolitní univerzity Jan Outlý se domnívá, že strana Realisté, jejiž vytvoření dnes oznámil politolog Petr Robejšek, bude mít poměrně složitou práci. Nová partaj chce "lovit" mezi zklamanými voliči pravicových stran, jenže zde panuje značná konkurence.

Politolog Petr Robejšek založil pravicově konzervativní stranu Realisté

24.11. 12:19

Praha - Politolog Petr Robejšek založil pravicově konzervativní stranu Realisté, s níž by chtěl příští rok ve sněmovních volbách získat až 20 procent hlasů. Strana chce hájit rodinu, bezpečnost a národní zájmy, řekl dnes Robejšek na tiskové konferenci. Detailní program strana představí na jaře, kdy…

Fotogalerie