Škoda Kodiaq

Škoda Karoq

Škoda Auto: Tahouny jsou Kodiaq a Karoq, zisk ale loni klesl

Byznys

Škodě Auto loni klesl nekonsolidovaný zisk po zdanění o devět procent na 28,89 miliardy korun. Tržby naopak vzrostly o dvě procenta na rekordních 416,7 miliardy Kč. Největší česká automobilka zvýšila dodávky zákazníkům o 4,4 procenta na 1,254 milionu aut. Vyplývá to z výroční zprávy zveřejněné na dnešní tiskové konferenci.

S délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě, je Škoda Kodiaq prvním velkým SUV české automobilky

Škoda Kodiaq má úspěch. Od Euro NCAP dostala pět hvězdiček za bezpečnost

Domov

Mladá Boleslav - Automobil Škoda Kodiaq dostal od organizace Euro NCAP pět hvězdiček, tedy maximální hodnocení, za bezpečnost. Za ochranu dospělých cestujících získal Kodiaq 92 procent, za ochranu dětí 77 procent. Nejvyšší počet bodů obdržel vůz v testu bočního nárazu. ČTK o tom dnes informovala automobilka v tiskové zprávě.

Škoda Auto, a.s.

SUV Škoda Kodiaq bude ve speciální úpravě sloužit i záchranářům, bude stát 1,3 miliony korun

Domov

Bělá pod Bezdězem - Nové SUV Škoda Kodiaq bude sloužit také pro potřeby záchranné služby. Novinářům byl vůz představen na autodromu v Bělé pod Bezdězem na Mladoboleslavsku. V záchranářské úpravě bude Kodiaq stát zhruba 1,300.000 korun, v základní civilní verzi stojí 680.000. Přestavba řadového modelu trvá zhruba tři až čtyři týdny. Dodavatelem upraveného vozidla bude Škoda Auto.

S délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě, je Škoda Kodiaq prvním velkým SUV české automobilky

Byznys

Škoda Auto montuje SUV Kodiaq na Ukrajině

Mladá Boleslav - Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto začala v minulém týdnu montovat nové SUV Kodiaq také na Ukrajině, v závodě společnosti Eurocar v Solomonovu. Předtím ho vyráběla pouze ve východočeských Kvasinách. V nejbližších dnech zároveň bude Kodiaq uveden na ukrajinský trh. ČTK to řekl mluvčí Škoda Auto Tomáš Kubík. V Solomodovu montují škodovky od roku 2002.

S délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě, je Škoda Kodiaq prvním velkým SUV české automobilky

Škoda Kodiaq zamíří do prodeje, cena bude začínat na 677 tisících

Technika

Paříž - Cena nového velkého SUV Kodiaq od Škody Auto bude v České republice začínat na 677.900 Kč. To je o 47.000 Kč více, než je startovací cena vlajkové lodi značky Superb, ve srovnatelném provedení je ale Superb dražší. Vyplývá to z informací, které dnes automobilka zveřejnila na světové výstavní premiéře vozu na autosalonu v Paříži.

S délkou 4,70 m, až sedmi místy k sezení a největším zavazadlovým prostorem ve své třídě, je Škoda Kodiaq prvním velkým SUV české automobilky

Škoda Kodiaq je tu. Prodej odstartuje příští rok + VIDEO

Technika

Berlín - V Berlíně dnes došlo k oficiálnímu odhalení nové Škoda Kodiaq. Ta začne z výrobní linky ve východočeských Kvasinách sjíždět během října, k prvním zákazníkům se pak nové SUV dostane v únoru příštího roku.

Nová Škoda Kodiaq

Domov

Podoba nové Škody Kodiaq předčasně odhalena. Kde se stala chyba?

Praha - Dnes v podvečer jsme původně měli poprvé spatřit podobu nové Škody Kodiaq. Měli, ale nespatříme. Berlínská premiéra je samozřejmě stále na pořadu dne, samotné oficiální snímky Kodiaqu si ale můžeme prohlédnout již pár hodin před ní. Na svět se dostaly únikem a odhalují to, co už dávno známe.

Škoda Kodiaq - interiér

OBRAZEM: Škoda Kodiaq odhalila tajemství interiéru

Technika

Praha, Mladá Boleslav - Odhalování Škody Kodiaq je víceméně u konce. Již zítra v podvečer bude v Berlíně odhalena kompletní podobna prvního sedmimístného SUV s okřídleným šípem. Ještě předtím ale můžeme zřejmě naposledy ochutnat některý z „napínavých“ teaserů a podívat se do interiéru vozu.

Nová Škoda Kodiaq

OBRAZEM: Škoda odhaluje nový Kodiaq

Technika

Praha - Odhalování Škody Kodiaq pokračuje. Stejně jako kdysi s Rapidem a Superbem odhaluje mladoboleslavská automobilka ještě před premiérou první detaily karosérie. Pokud ale sledujete ságu kolem velkého SUV už od konceptu VisionS, pravděpodobně Vás nové snímky nepřekvapí. Více na www.AutoRoad.cz

Škoda Kodiaq se odhaluje

Škoda Kodiaq útočí na segment velkých SUV + FOTO

Technika

Mladá Boleslav / Praha - Škoda zahajuje svou velkou SUV-ofenzívu s modelem Škoda Kodiaq. Všestranné SUV se schopnostmi v terénu je dlouhé 4,70 m. A opět Škoda bude útočit na konkurenci největším zavazadlovým prostorem ve své třídě. Dalším nadstandardním prvkem výbavy v tomto segmentu je i volitelná třetí řada sedadel. Model Kodiaq symbolizuje všechny silné stránky automobilky, výrazný design, vysokou funkčnost a řadu Simply Clever prvků. Škoda Kodiaq v oblasti konektivity, asistenčních systémů a infotainmentu definuje nová měřítka. Na trh bude model uveden počátkem roku 2017.

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 21:41

Hamás ukázal rukojmího na videu. Zmocnil se ho na festivalu

Teroristé z palestinského hnutí Hamás ve středu zveřejnili video s jedním z rukojmích. Podle médií jde o izraelsko-amerického mladíka, kterého se militanti zmocnili na festivalu. V rámci války v Gaze má brzy následovat další fáze - izraelská ofenziva do Rafáhu. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy