Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Kdo se nejlépe obléká v české politice?

Petra Paroubková
Petra Paroubková
Foto: Lukáš Henzl, EuroZprávy.cz

Praha - Nesprávné kombinace šatů a doplňku, špatné boty a nevhodný outfit, který nelichotí postavě. Takové jsou největší přešlapy českých političek.

Čeští politici pomalu zjišťují, že i vzhled je v politice velice důležitý. Je pravda, že v politice jsou striktně daná pravidla, co se týká oblékaní, ale některé dámy se i přesto umí obléci velice vkusně. Chce to ale dotáhnout i drobné detaily...

Petra Paroubková

Petra (zde) má velice štíhlou postavu, kterou se nebojí zdůraznit ve svých outfitech. Zde zvolila modrý top se zajímavým řešením v oblasti hrudníku. Top už je dost výrazní díky nařasení, takže vzor už je možná trochu moc. Dobře k topu zvolila černé kalhoty, které jsou k topu ideální volbou.

Jana Bobošíková

Jana (zde) se nebojí barevných outfitů, i když zde zvolila černý outfit, který doplnila o zlaté doplňky. Ačkoli na ruku navlékla masivní náramek, tak i přesto je outfit nudný a potřeboval by oživit.

Monika Babišová

Monika (zde) je královnou české politiky. Její oufit ji vždy skvěle padne a podtrhne její postavu. Šedé sako doplnila o bílou halenku. Celému outfitu dodala ležérní styl díky džínům. Lodičky ladila do barvy saka. Monika je v oblékaní opravdu třída!

Témata:  ženy móda Petra Paroubková

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 10:44

Rusko podle expertů po schválení americké pomoci posílí útoky proti Ukrajině

Západní vojenští odborníci očekávají v následujících týdnech posílení ruských raketových a dronových útoků na Ukrajinu, než dorazí nová americká vojenská pomoc schválená Sněmovnou reprezentantů. Uvedla to agentura DPA.

Zdroj: Libor Novák

Další zprávy