Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Otřesný případ: Opilá matka vláčela dítě za vlasy po zemi

Děti, ilustrační fotgorafie
Děti, ilustrační fotgorafie
Foto: Pixmac

Praha - Naprosto otřesně se ve středu večer v Praze chovala matka ke svému malému dítěti. Vláčela ho za vlasy po zemi a ještě mu při tom sprostě nadávala.

"Ve středu krátce před osmou hodinou večer přijali strážníci z Prahy 13 oznámení, že se u stánku s občerstvení nachází zjevně opilá žena, která se hrubě chová ke svému malému dítěti," popisuje začátek výjezdu mluvčí pražské městské policie Jan Čihák.

Hlídka se po příjezdu na místo od svědků dozvěděla, že dotyčná vláčela dítě za vlasy v prachu a ještě ho přitom nevybíravě častovala.

"Hlídka zjevně opilou ženu vyzvala k prokázání totožnosti. Ta však doklady nenašla a odmítla strážníkům říct, kdo je a kde bydlí," doplnil Čihák.

Krkavčí matka proto skončila na policejní služebně, kde se ukázalo, že je opilá opravdu řádně - přístroj totiž ukázal skoro tři a půl promile.

Témata:  krimi děti Praha

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 11:06

Herec z Harryho Pottera Warwick Davis přišel o milovanou manželku

Herec Warwick Davis (54), známý zejména z role v čarodějnické sérii Harry Potter, prožívá těžké období. Jeho srdce zlomila ztráta milované manželky Sammanthy, která zemřela ve věku pouhých 53 let.

Zdroj: Martin Hájek

Další zprávy