reklama

Zmizení 18leté Míši z Jihlavska bylo od začátku velmi podivné. Dívka šla jednoho srpnového odpoledne z domova na zastávku autobusu, pak se po ní slehla zem. Našla se až druhý den ráno. Byla v šoku a pomlácená, nikdo dlouho netušil, co přesně se jí stalo.

Až nyní vyplouvají na povrch děsivé detaily jejího zmizení. Podle Deníku.cz si dívku na autobusové zastávce vyhlídla trojice mužů v karavanu. Nejprve ji vyzvali, ať si s nimi vyrazí. Když odmítla, násilím ji nacpali dovnitř.

Míšu odvezli do kempu na Hodonínsku, v karavanu ji drželi zavřenou celou noc. Tam ji pak dlouhé hodiny znásilňovali. Nad ránem se dívce podařilo prchnout okénkem ven, na recepci zalarmovali policii.

Dívku unesla jedna rodina ze Třebíčska. Dva z mužů byli dokonce otec se synem. Místní jsou v šoku. Vůbec nijak se neprojevovali. Loni kolem Vánoc staršímu z nich utekla žena a nechala mu tu dvě děti. Od té doby asi trochu blbnul, ale nikdy jsme tu s nimi žádné konflikty neměli. Byli spíše uzavření," řekl Deníku jeden ze sousedů.

Všichni tři muži jsou od poloviny srpna ve vazbě. Za mřížemi mohou strávit až 10 let.