reklama

"Mohu potvrdit, že na 35. kilometru dálnice D1 došlo ke střetu dvou aut bez zranění. Dechová zkouška ale prokázala, že řidič dacie ročník 1985 nadýchal 2,65 promile alkoholu," řekla serveru Blesk mluvčí středočeské policie Michaela Richterová.

Podle serveru byli herec a zpěvák na cestě do Brna za moravskými fanoušky, do jihomoravské metropole je ale vezl údajně značně opilý Herzán. "Na dálnici u Mirošovic nezvládl řízení a narazil dacií do mercedesu, který řídili cizinci (podle informací Blesku Rumuni). Policie, kterou právě oni zavolali, přijela během chvíle na místo nehody," píše server.

Oblíbenému herci a baviči Jiřímu Krampolovi se v posledních letech lepí smůla na paty. Nejdříve prodělala jeho žena vážné zdravotní komplikace. Poté se FTV Prima rozhodla ukončila jeho pořad Nikdo není dokonalý, který se začal vysílat v roce 1997. Zřejmě kvůli klesající sledovanosti.

Herce také trápí problémy zdravotní. Podle bulvárních médií jej trápí průdušky a trable má i se svým synem Tomášem, se kterým už osm let nemluvil. "Naposledy mi před osmi lety řekl, že brzy zavolá," svěřil se Krampol deníku Aha!

"Jestli bude ještě dlouho otálet, může být pozdě. Nechápu to. Brzy to bude přesně osm let, co tady byl se svou současnou ženou naposledy. Vzal jsem ho na dovolenou, dal jsem mu peníze, prostě jsem se choval jako táta. A pak najednou jako když utne," popisuje Krampol.

Druhý syn Jiří sice žije v Roztokách u Prahy, ale podle zvěstí se o herce a moderátora příliš nezajímá. Další dva kluky Krampol vyženil. S exmanželkou Martou měli ještě syna Honzu, ten ale zemřel v sedmi měsících.