Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Při požáru domu v Chlístově zemřeli dva lidé

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Foto: Pixabay

Třebíč - Požár rodinného domu v Chlístově v okrese Třebíč zaměstnal v úterý ráno čtyři jednotky hasičů. Během požáru zemřeli dva lidé.

K požáru rodinného domu v Chlístově na Třebíčsku vyjeli hasiči v sedm hodin ráno. "Na místě zasahovaly celkem čtyři jednotky profesionálních a dobrovolných hasičů," popsala mluvčí hasičů z Vysočiny Petra Musilová.

"Jedná se o mimořádně tragickou událost. Ačkoli požár nebyl nijak velký, zemřeli při něm dva lidé. Škoda na majetku prozatím nebyla vyčíslena," dodala Musilová. Na místě v těchto chvílích probíhají dohašovací práce.

"K požáru byla vyslána kompletní jednotka kriminální služby, která prošetřuje příčiny požáru. Musím bohužel potvrdit, že policisté našli na místě dvě osoby bez známek života," řekla mluvčí policistů Dana Čírtková. Příčina smrti prozatím není jasná, podle všeho se ale oba lidé udusili.

Témata:  neštěstí požáry

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 18:02

Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci Ukrajině, Tchaj-wanu a Izraeli

Americký prezident Joe Biden podepsal návrh zákona o pomoci pro Ukrajinu, Tchaj-wan a Izrael, což znamená, že Spojené státy vyčlení na balíček pro Kyjev přibližně 61 miliard dolarů. Několik hodin předtím ho podpořil Senát.

Zdroj: Julie Jarošová

Další zprávy