Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ringo Čech spustil spršku vulgarit: P**a Merkelová, sluníčkáři, Jílková, Zeman...

František Ringo Čech
František Ringo Čech
Foto: Reprofoto YouTube

Praha - Hudebník, malíř a umělec František Ringo Čech je znám nejen svým otevřeným a vulgárním vystupováním, ale i zarytým odporem vůči neměcké kancléřce Angele Merkelové. Tu dokonce zvěčnil na obraze, který pojmenoval "Piča Merkelová", a jak sám prozradil, věnoval jej prezidentu Miloši Zemanovi.

Ringo Čech zamířil na Hrad v lednu Miloš Zeman byl v tu chvíli podle jeho vyprávění v dobré náladě. "Ostatně jako vždycky, on má špatnou náladu málokdy. Dokonce, i když se zlobí, tak má jasnou tvář. Povídali jsme si jako vždycky o všem možným. Přinesl jsem mu obraz Píča Merkelová. Říkal jsem mu: „Miloši, u tebe bude ve správných rukou. Podívej se na tu babu, jak jsem ji zřídil, co mi jen moje malířské umění dovoluje"," prozradil na svém webu umělec.

Jediné, co Zemana trápí, je podle Ringo Čecha jeho noha, která mu znemožňuje větší pohyb. "Znovu jsem mu říkal: „Miloši, vykašli se na to. Lidi to neoceněj, že jezdíš v takovýmhle stavu, kdy vlastně špatně chodíš a jedeš za lidma.“ Možná, že se mýlím, možná, že to lidi oceněj. Sluníčkáři určitě ne, ti mu ukážou za tohleto červenou kartu. Ale ti ať jdou do prdele! Doufám, že se mnou souhlasíte," pokračuje umělec.

Následně promluvil o svém pozvání do pořadu Máte Slovo, kde vystoupil v díle věnovaném americkému prezidentovi Donaldu Trumpovi. První pozvání prý odmítl, a proto druhý den volala moderátorka Michaela Jílková. "Já jsem říkal: „Paní Jílková, rodina mi nadává, když se někde objevím: Dědo, vyser se na to. Nechoď nikam.“ Lidi nadávaj mý dceři, mýmu synovi, sluníčkáři, zmrdi a takováhle cháska. Tak jsem jí řekl: „Slečno Jílková,“ to jsem jí polichotil, „zavolejte mýmu synovi, a když ho přemluvíte, tak já do Kotle přijdu.“

Syn mu následně vystoupit dovolil a Ringo Čech se na obrazovkách skutečně objevil. "Jílková je ženská, která sedí v tom programu, jak se říká, jako prdel na hrnci. Dělá to skvěle! Ale je absolutně bez humoru. Vypadá tak přísně! Já jsem ji neviděl za celej ten program se usmát. Fakt je, že tam legračního nic nebylo," píše umělec a dodal, že Jílková "je dominantní a určitě by mě i mlátila."

Jedním z hostů byl i Hynek Kmoníček, budoucí velvyslanec v USA. S ním si prý rozuměl, na rozdíl od exministra Jiřího Dienstbiera. "Je to rétorik a obratnej politik, řečnil a řečnil, samý pitomosti."

Ringo Čech se v pořadu překvapivě držel zpátky, přesto vyzval k opuštění Evropské unie a k následování Velké Británie. "Kdo se na to díval, tak měl pocit, že jsem byl zaraženej. No byl, programově. Samozřejmě, že jsem tam chtěl vykřiknout heslo: S Donaldem Trumpem na věčné časy a nikdy jinak! Ale neudělal jsem to," svěřil se.

Zmínil se i o návštěvě Tomia Okamury. "Já jsem příznivec Tomia a jeho programu. Souhlasím téměř se vším, co Okamura říká a co Okamura dělá, jen se nemůžeme shodnout v tom všeobecným referendu. Já jsem říkal: „Tomio, víš, že 80 % lidí jsou naprostý debilové, a ty je necháš ve všeobecným referendu rozhodovat o důležitých věcech a oni rozhodnou nějakou kravinu. A všichni se tomu budeme muset podřídit. Češi nejsou Švýcaři, neblázni. Ti nemají to takhle srovnaný v hlavě"," cituje sám sebe umělec.

Okamura mu podle jeho slov nabídl, aby za ně nastoupil do voleb jako nezávislý kandidát v Praze. Lákalo ho to, ale doma prý dostal vynadáno. "Syn mi vynadal, dcera mi vynadala, vnuci mi vynadali, říkali: „Dědo, ty ses posral v kině. Už jsi tam jednou byl, byl jsi na infarkt a teď tam znova polezeš? Pálí tě dobrý bydlo! Ty si maluješ a hraješ divadlo a teď chceš dostat do držky?" To ho donutilo zavolat Okamurovi a nabídku odmítnout, což ho prý mrzí, ale do politiky už znovu nevstoupí.

Témata:  František Ringo Čech Máte slovo Miloš Zeman Tomio Okamura

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 19:07

Putinova ex-manželka přišla ve Francii o vilu. Kreml zuří

Kreml ve čtvrtek odsoudil rozhodnutí francouzských úřadů zkonfiskovat vilu, která patří současnému partnerovi exmanželky ruského prezidenta Vladimira Putina.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy