Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

TOP 09 vyrazila do boje s novým logem

TOP 09 má nové logo
TOP 09 má nové logo
Foto: TOP 09

Praha - TOP 09 změnila logo, zařadila do něj motiv motýlka, jakého nosí její čestný předseda Karel Schwarzenberg. ČTK to dnes řekl předseda strany Miroslav Kalousek.

"Naše logo je devět let staré, my jsme ho chtěli trochu oživit, dát tomu více energie, elánu i trochu té lehkosti. Toho typického schwarzenbergovského motýlka, s kterým samozřejmě v kampani lze dělat řadu vtipů, protože do kampaně patří i vtip," řekl Kalousek.

Podle něj změna není vedena snahou zacílit na nějakou konkrétní skupinu nových voličů. "Každá firma čas od času trochu oživí svůj odznak, své logo. Dělají to i politické strany a my jsme se to rozhodli udělat do téhle kampaně. Není to tak dramatická změna, která by zmátla naše voliče, je to evidentně naše logo," řekl.

Kalousek rovněž uvedl, že strana pokračuje v přípravách volebního programu, který bude vycházet z dříve představeného programového dokumentu Vize 2030. "Teď komunikujeme vizi a z diskuse čerpáme do programu, na kterém intenzivně pracujeme. Program chceme mít hotový do konce dubna a předpokládáme, že v první polovině května ho zveřejníme," řekl.

Témata:  TOP 09 Miroslav Kalousek

Aktuálně se děje

18. dubna 2024 22:02

Rusko zabilo Alexeje Navalného. Putin je nelegitimní prezident, oznámila Rada Evropy

Parlamentní shromáždění Rady Evropy (PACE) jednomyslně přijalo rezoluci, v níž viní ruský stát ze smrti opozičního politika Alexeje Navalného ve vězení a znovu vyjadřuje své přesvědčení, že Vladimir Putin je nelegitimním prezidentem.

Zdroj: Radek Novotný

Další zprávy