Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Mladík se ve Zlíně polil benzinem a zapálil, zřejmě šlo o sázku

Oheň, ilustrační fotografie
Oheň, ilustrační fotografie
Foto: Pixmac

Zlín - Dnes krátce po 03:00 se ve Zlíně polil benzinem a zapálil muž (22). Dva lidé ho rychle uhasili, mladík přesto utrpěl velmi vážná zranění. Skončil v popáleninovém centru v Brně, kam ho transportoval vrtulník. Patrně se jednalo o sázku.

Neštěstí se stalo v části města Louky. Mladík položil na stůl v prodejně zdejší benzinové čerpací stanice stokorunu a obsluze řekl, že si jde natankovat. Pak vyšel ven a u stojanu číslo jedna se polil benzinem za pár desítek korun.

"Poté vešel zpět do prodejny, ze které krátce na to vyběhl ven se slovy "Sázka je sázka". Doběhl na hlavní cestu, kde se podpálil. Na místě se nacházelo několik lidí, dva z nich mladíka rychle uhasili," popsala zlínská policejní mluvčí Lucie Javoříková.

"Zda zde sehrál roli i alkohol či jiné omamné a psychotropní látky, bude jasné z rozboru krve mladého muže," dodala.

Mluvčí Fakultní nemocnice Brno Pavel Žára ČTK řekl, že muž je v kritickém stavu. "Je v popáleninovém šoku. Má popáleniny na 50 procentech těla," dodal.

Témata:  Zlín čerpací stanice život oheň

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 13:46

Černochová vymění šéfa Vojenského zpravodajství. Bude jím Bartovský

Vláda ve středu na návrh ministryně obrany Jany Černochové (ODS) odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Bartovského ředitelem Vojenského zpravodajství (VZ). Po úterním projednání na plénu sněmovního obranného výboru tak byly splněny zákonné podmínky pro jeho jmenování.

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy