Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Macek se blíže podíval na kauzu OKD. To, co Bakala provedl v krátkém čase...

Miroslav Macek
Miroslav Macek
Foto: Česká televize

Praha - Publicista, komentátor a spoluzakladatel ODS Miroslav Macek ve svých glosách hodnotí nejen situaci v OKD, ale i migrační krizi.

"Dovedete si představit, co by se v těchto dnech dělo, kdyby byl Bakala přítel Klausův a nikoliv Havlův a Schwarzenbergův? Jak by byl Klaus bombardován novináři, aby se vyjádřil k tomu, co Bakala v toku času provedl s OKD a na jeho hlavu by se snášel oheň a síra? Bude velmi poučné sledovat, zda-li se alespoň jeden novinář Schwarzenberga zeptá, co na jednání svého kamaráda, se kterým se spolupodílel na nejedné privatizaci, říká..." glosuje na svém webu Macek.

"Na platy státních zaměstnanců letos půjde z našich kapes o 10 miliard korun více. Z toho 4,5 miliardy půjde vojákům a příslušníkům ozbrojených sborů, učitelům pak 1,2 miliardy. To, aby se blbci v budoucnu nemuseli bát..." píše komentátor.

"Německý ministr spravedlnosti Heiko Maas nebyl schopen dokončit svou řeč při oslavách Svátku práce, byl hlasitě vypískán z podia a prchl, obklopen bodyguardy, do svého obrněného mercedesu. Myslím, že ta krátká zpráva v sobě dokonale obsahuje totální odtrženost politiků od těch, kteří je živí," pokračuje na webu Viditelný Macek.

"Laďa Větvička má mimořádný dar říci pár výstižnými slovy vše: Multikulturní zločinci nedají pokoj, než zkurví úplně všechno," cituje komentátor.

"Také jste přesvědčeni, že zaměstnance OKD a jejich rodinné příslušníky popudil nejdůležitější politický problém posledních hodin, fotografie jihomoravského hejtmana Haška s ruskými motorkáři?" ptá se.

Témata:  Miroslav Macek

Aktuálně se děje

16. dubna 2024 19:44

Podle Stanjury ODS nepočítá s vytvořením vládní koalice s hnutím ANO

Podle ministra financí a prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury strana nepočítá s možností vytvoření vládní koalice s hnutím ANO po příštích sněmovních volbách v roce 2025. Stanjura to uvedl v České televizi v podvečer. Podle něj se ODS bude příští rok snažit o volební vítězství s cílem získat pozici premiéra a stát se nejsilnější vládní stranou.

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy