Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dahlgren vypadá úplně jinak, za dva roky ve vazbě přibral osm kilo a změnil vizáž

Ilustrační fotografie
Ilustrační fotografie
Foto: Reprofoto YouTube

Brno - Američan Kevin Dahlgren se za dva roky ve vazbě změnil k nepoznání. Poprvé se ukázal před krajským soudem v Brně a bylo vidět, že mu v české věznici chutná. Kromě toho, že přibral, změnil také vizáž. Krajský soud rozhodoval o prodloužení vazby.

K brněnskému Krajskému soudu přivezla Kevina Dahlgrena ozbrojená eskorta. Američan, podezřelý z nejbrutálnější vraždy za poslední roky, se radikálně změnil. Mladíkovi na fotografii z Facebooku, pod níž ho všichni znali, se skoro nepodobá.

Vězeňská strava mu evidentně zachutnala, za dva roky ve vazbě už přibral osm kilo. Nechal si také narůst vlasy, kudrny mu spadají až do očí (zde). Dahlgren ale svůj vzhled zřejmě vůbec neřeší. Někteří obžalovaní chodí k soudu v obleku, Američan měl jen obyčejné kraťasy a flanelovou košili.

Soud nakonec poslal Dahlgrena zpátky do vazby. "Důvodem je hrozba útěku," uvedla státní zástupkyně Ludmila Doležalová. Američan už totiž jednou prchl za hranice. Ve vazbě v Brně-Bohunicích je od loňského srpna, kdy jej USA vydaly k trestnímu stíhání do ČR.

Témata:  Kevin Dahlgren vražda 4 lidí v Brně věznice

Aktuálně se děje

24. dubna 2024 16:21

Izrael pokračuje s přípravami ofenzivy do Rafáhu. Už staví stany pro civilisty

Izrael se podle tamních médií brzy chystá provést ofenzivu do města Rafáh na jihu Pásma Gazy, kde je podle armády poslední bašta palestinského teroristického hnutí Hamás. Tel Aviv už zahájil přípravy na evakuaci civilistů. 

Zdroj: Lucie Podzimková

Další zprávy