Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Svědkyně v kauze Kramný: Po smrti manželky a dcery si užíval na pláži

Petr Kramný u soudu (15. 9. 2015)
Petr Kramný u soudu (15. 9. 2015)
Foto: Michal Král, EuroZprávy.cz

Ostrava - Po smrti Moniky a Klárky Petr Kramný tvrdil, že nevychází z pokoje a vzpomíná na své dvě nejbližší. Opak byl ale pravdou. Podle dvou českých turistek si často vyrazil na pláž a rozhodně tam nesmutnil.

Petr Kramný si musel po smrti manželky a dcery prodloužit dovolenou v Egyptě. Podle jeho slov téměř nevycházel z pokoje v hotelu Sea Garden, kam se přesunul. "Sedím na posteli, koukám do zdi a vzpomínám," tvrdil v rozhovoru pro TV Nova.

Podle dvou turistek z Benešovska to tak ale nebylo. "V hotelu Sea Garden bylo spoustu Čechů, kteří věděli, že ho tam potkají. Proto si nemohl dovolit se tam válet na pláži, když do všech médií tvrdil, že nevychází z pokoje," uvedla Zdeňka pro portál Popelky.cz.

Kramný to ale podle českých turistek vyřešil jednoduše. Na pláž prý chodil do sousedícího hotelu Roma, který neměl s českými cestovkami smlouvu.

"Tak mu vyhovovalo, že ho nikdo nepozná na pláži, na kterou se nemuselo jít přes hotel, ale rovnou z té ulice. Tím pádem ho přes den nikdo v Sea Garden neviděl, ale v Romě, tam ano," popsala Češka.

A na pláži prý rozhodně netruchlil. "Byl v pohodě, žádný stres a byl tam často. Já si to vůbec nedovedu představit, já bych byla totálně v háji, nechtěla bych mezi lidi, byla bych ve špitále, nebo na práškách. Rozhodně ne na pláži," dodala Zdeňka.

Petr Kramný byl Krajským soudem v Ostravě nepravomocně odsouzen k 28 letům vězení. Podle soudkyně Gilové zabil Kramný na dovolené v Egyptě svou manželku Moniku a osmiletou dceru Klárku elektrickým proudem. Kramný stále trvá na své nevině a s nadějí se obrací na vrchní soud, který by mohl rozsudek zrušit.

Témata:  Petr Kramný

Aktuálně se děje

19. dubna 2024 13:13

Zimní počasí v Česku: Od dopoledne sněží, ústav aktualizoval výstrahy

Do českých hor i nížin se vrátila zima, ve vyšších polohách už od dopoledne sněží. Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) v pátek upřesnil výstrahu před novou sněhovou pokrývkou a mrazem ve vegetačním období. 

Zdroj: Jan Hrabě

Další zprávy