Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ojedinělá šance vidět mistra: V Praze se konala autogramiáda Karla Gotta

Karel Gott
Karel Gott
Foto: Korzo

Praha - Karel Gott dnes odpoledne na Rašínově nábřeží v Praze rozdal stovky podpisů svým fanouškům. Vzhledem ke zdravotním komplikacím mistra, byla podle pořadatelů akce možnost potkat zpěváka osobně ojedinělá.

Autogramiáda se uskutečnila na lodi společnosti Bigmedia jako součást výstavy Gott, My Life, která na pražské náplavce mapuje šedesátiletou historii zpěvákova života a tvorby.

Gott dorazil spolu se svou manželkou Ivanou. Při příjezdu na zpěváka už čekala početná fronta příznivců, kteří si přišli pro podpis. Někteří z fanoušků si přinesli řadu různých předmětů, které chtěli podepsat, pořadatelé proto museli omezit počet autogramů na osobu na tři.

Výstava potrvá do konce září. Loď na náplavce je pro návštěvníky otevřena denně, základní vstupné je přes týden 290 korun, o víkendech a svátcích 350 korun.

"Vždycky jsem si přál výstavu v takovém duchu uspořádat. Expozici, která ukáže mým fanouškům souhrnný soubor artefaktů mapujících celou mou kariéru, jež provázela i jejich životy," uvedl Gott k výstavě. Výstava se po skončení přesune, zvažuje se její zapůjčení do Německa.

Témata:  Karel Gott Praha výstavy

Aktuálně se děje

22. dubna 2024 20:13

Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy

Prezident Petr Pavel nadále plánuje pořádat jednání ohledně důchodové reformy a nevylučuje možnost svolání kulatého stolu s představiteli tripartity a odborníky. Tuto možnost zmínil na tiskové konferenci a navrhuje termín na přelomu května a června. 

Zdroj: Karolína Svobodová

Další zprávy